x close

Zgonea îl reclamă pe Traian Băsescu la UE, pentru că "blochează Guvernul"

de M.Z.    |    05 Mar 2014   •   13:52
Zgonea îl reclamă pe Traian Băsescu la UE, pentru că "blochează Guvernul" 418 Foto: Agerpres

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că îl va reclama pe preşedintele Traian Băsescu la Uniunea Europeană.

 
Zgonea a spus că va scrie tuturor preşedinţilor de parlament din ţătile EU despre refuzul şefului statului de a valida nou guvern.

Valeriu Zgonea îl acuză pe Traian Băsescu de încălcarea gravă a Constituţiei.

Preşedintele Camerei Deputaţilor susţine că, prin faptul că a "ordonat" PDL să facă o sesizare la CC privind Guvernul Ponta III, şeful statului, Traian Băsescu, a încercat să blocheze semnarea decretelor de numire a miniştrilor.

"E important să nu destabilizăm instituţii importante ale statului român", a mai spus Zgonea, făcând referire la situaţia în care se află guvernul.

 
 
Premierul Victor Ponta a anunţat marţi că s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, dar că nu a ajuns cu acesta la o concluzie privind procedurile care trebuie urmate şi că va avea miercuri o nouă discuţie cu şeful statului.

Chirieac: Demersul lui Zgonea, fără niciun efect

Jurnalistul Bogdan Chirieac este de părere că demersul lui Valeriu Zgonea nu va avea efect.
 
"Va fi un demers fără niciun efect, acest demers al domnului Zgonea", a spus Chirieac, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

 

Citeşte mai multe despre:

valeriu zgonea Traian Basescu guvern ponta III
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati