Antena 3 CNN Politică Ziua Internaţională a Sportului, sărbătorită la o şcoală din Sectorul 4. Marcel Ciolacu: "Vă anunţ cu tristeţe, sunt zero euro pentru sport în PNRR"

Ziua Internaţională a Sportului, sărbătorită la o şcoală din Sectorul 4. Marcel Ciolacu: "Vă anunţ cu tristeţe, sunt zero euro pentru sport în PNRR"

Sportul românesc are nevoie de bani şi de reforme, este semnalul de alarmă tras de Marcel Ciolacu, chiar de Ziua Internaţională a Sportului. Liderul PSD a marcat ziua alături de primarul sectorului 4, Daniel Băluţă şi de fosta campioană Elisabeta Lipă, la o şcoală din Bucureşti.

Ziua Internaţională a Sportului, sărbătorită la o şcoală din Sectorul 4. Marcel Ciolacu: "Vă anunţ cu tristeţe, sunt zero euro pentru sport în PNRR"
Sursa foto: Facebook | Daniel Baluta
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2023   •   10:42

Elevii a două şcoli gimnaziale din Sector 4 au sărbătorit Ziua Sportului cu un meci de baschet.

Scorul a fost strâns, iar la final, copiii au fost premiaţi de fosta campioană olimpică Elisabeta Lipă şi de politicienii prezenţi la evenimente.

Veştile nu sunt destul de bune pentru sportul românesc.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a atras atenţia că nu sunt bani pentru acest domeniu.

Citeşte şi: Noi detalii în cazul antrenorului de baschet mort la un meci în Focşani | De ce ambulanţa nu avea medic şi defibrilator

"Sportul românesc are nevoie de reformă. Reformele costă politicienii. Acesta este adevărul. Cu tristeţe vă anunţ că în PNRR sunt zero euro pentru sport. Nu există nicio reformă.

În schimb, ocupăm spaţiul public, toţi politicienii şi oamenii de bine şi vorbim despre praguri. Nu putem vorbi de sport fără autorităţi locale. Fără primari, fără preşedinţii de consilii judeţene. Ei ţin sportul în acest moment", a declarat Marcel Ciolacu.

La eveniment a participat şi primarul sectorului 4, Daniel Băluţă.

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close