Antena 3 CNN Război în Israel O familie întreagă a fost ucisă în Israel | Mama, tatăl și cei trei copii ai lor au murit îmbrățișați în propria casă

O familie întreagă a fost ucisă în Israel | Mama, tatăl și cei trei copii ai lor au murit îmbrățișați în propria casă

Relatări îngrozitoare din timpul războiul din Israel nu încetează să apară. O întreagă familie a fost ucisă cu cruzime în propria casă. Mama, tatăl și cei trei copii au murit îmbrățișați.

O familie întreagă a fost ucisă în Israel | Mama, tatăl și cei trei copii ai lor au murit îmbrățișați în propria casă
Sursa foto: Getty Imeges/Credit Amir Levy
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Oct 2023   •   12:47

Familia Kutz era formată din cinci membrii, Aviv (54 de ani), soția, Livnat (49 de ani), fiica Rotem (19 ani) și fiii Yonatan (17 ani) și Yiftach (15 ani). Toţi  au fost găsiţi morţi, în propria casă. Descoperirea a fost făcută de vecini, care îi căutau de mai multe zile. 

Membrii familiei au fost ucişi de către gruparea teroristă Hamas. Cei cinci membrii, mamă, tată şi trei copii au fost găsiţi îmbrățișați, dar fără viaţă în propria casă. Livnat, care trebuia să-și sărbătorească 50 de ani luna aceasta, s-a născut în timpul războiului de la Yom Kippur. 

Ea a fost un designer grafic care a lansat o inițiativă educațională numită Workshop, care a integrat meșteșugurile antice în programele școlare din regiunea Shaar Hanegev din sudul Israelului.

Aviv a fost director adjunct al unei firme de consultanță și, de asemenea, s-a angajat în activități agricole.

Citeşte şi: Preşedintele SUA, Joe Biden, a ajuns în Israel | Ziua furiei în lumea musulmană

Fiica, Rotem, a fost un soldat care a antrenat noi recruți. Fiii Yonatan și Yiftach au fost elevi la internatul Kfar Hayarok din Ramat Hasharon și jucători de baschet în programul de tineret Hapoel. 

"Toți au fost copii minunați cu inimi uriașe. Aveau toată viața în față. În ziua în care au fost uciși, trebuia să-i vizităm", a declarat mătușa lor Adi Levy Salama, conform Times of Israel.

×
Subiecte în articol: Război în Israel familie ucisă
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close