Antena 3 CNN Război în Israel Doron, românca răpită de teroriștii din Gaza | Familia nu mai știe nimic despre ea din octombrie. Mama tinerei: "Este foarte frumoasă, mi-e frică de ce ar putea să-i facă"

Doron, românca răpită de teroriștii din Gaza | Familia nu mai știe nimic despre ea din octombrie. Mama tinerei: "Este foarte frumoasă, mi-e frică de ce ar putea să-i facă"

Doron, o româncă de 30 de ani, a fost capturată de teroriștii din Gaza pe 7 octombrie. De atunci, nimeni nu a mai luat legătura cu ea. Mama și mătușa tinerei au povestit, la Antena 3 CNN, detalii tulburătoare din acea zi neagră.

Doron, românca răpită de teroriștii din Gaza | Familia nu mai știe nimic despre ea din octombrie. Mama tinerei: "Este foarte frumoasă, mi-e frică de ce ar putea să-i facă"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Sabrina Preda    |    13 Dec 2023   •   15:46

Tânăra a fost capturată de teroriștii Hamas în dimineața zilei de 7 octombrie, aflându-se singură acasă. Românca a avut doar câteva secunde la dispoziție să-și anunțe familia, înainte să fie răpită.

Sabrina Preda, jurnalist Antena 3 CNN, a vorbit cu mama și mătușa tinerei, care au povestiti ororile petrecute în acea zi.

Tânăra este asistent veterinar, suferă de o afecțiune la stomac și necesită tratament constant, însă, de pe 7 octombrie, nimeni nu a mai luat legătura cu ea.

Citește și: ”Nu-mi place să mă duc la tata să-i cer zece lei”. Fiul unui preot, exemplu de hărnicie. Este pasionat de agricultură și își câștigă singur banii, la doar 16 ani

"A avut doar un minut să sune și să spună: 'Mama, mi-e frică, m-au luat'. A fost ultima dată când am auzit-o. Nu știu unde este, nimeni nu a văzut-o. Este foarte frumoasă, mi-e frică de ce ar putea să-i facă. Este frumoasă și în interior.

Noi ne gândim mereu la ea și facem tot ce putem să o aducem de acolo. O iubim și facem tot să o aducem înapoi!

Nu vreau să gândesc altceva decât că ea o să vină înapoi. România este a doua casă a noastră. Noi venim la cea de-a doua casă să ne rugăm să o aducă înapoi pe Doron", a spus mama tinerei.

Mătușa tinerei speră ca aceasta să aibă puterea necesară de a rezista până va fi salvată.

"Dăruiește foarte mult! Iubește copiii, își iubește nepoții, animalele, este toată un dar. Îi transmitem foarte multă putere și foarte multă dragoste, să mai rezite puțin, până când, poate, cineva o să facă ceva. Fiecare minut contează", a spus mătușa tinerei.

În prezent, potrivit Ministerului de Externe, trei persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română, sunt ostatice în Fâșia Gaza.

×
Subiecte în articol: Război în Israel ostatic romanca
Primele imagini din interiorul halei cuprinse de incendiu, în București
x close