Antena 3 CNN Război în Israel Maia Morgenstern, despre rudele aflate în zona de război: "Nu se gândesc să vină în România. Este forma lor de a exista, de a se apăra, de a continua viața"

Maia Morgenstern, despre rudele aflate în zona de război: "Nu se gândesc să vină în România. Este forma lor de a exista, de a se apăra, de a continua viața"

Actrița Maia Morgenstern a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre situația rudelor sale din Israel, acolo unde teroarea continuă.

Maia Morgenstern, despre rudele aflate în zona de război: "Nu se gândesc să vină în România. Este forma lor de a exista, de a se apăra, de a continua viața"
Sursa foto: Facebook | Maia Morgenstern
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Oct 2023   •   10:35

Maia Morgenstern, actriţă de origine evreiască, a vorbit, la Antena 3 CNN, despre drama oamenilor din Israel, acolo unde se află și familia sa.

"Este greu să vorbesc despre acest subiect. Ai mei nu au putut să-mi povestească nimic. Sâmbătă am sunat și, imediat ce au putut, mi-au răspuns.

Unchiul meu, în vârstă de peste 80 de ani, avea, sâmbătă, aceeași determinare de a trăi, de a-și continua viața, de a supraviețui. Este un supraviețuitor al Holocaustului, o persoană peste 80 de ani.

Familia mea se află acum în Israel. Exisă familie, copii, nepoți. Ei se află în Israel. Nu se gândesc să vină în România.

Citește și: Ea este Bruna Văleanu, tânăra cu origini româneşti care se numără printre victimele din Israel! | "Copilul meu a devenit o mică stea în Univers"

Este forma lor de a exista, de a se apăra, de a continua viața și de a înfrunta problemele. Un om tonic (despre unchi), care își trăiește viața, nu era în stare să vorbească, îl îneca plânsul", a spus actrița, la Antena 3 CNN.

Maia Morgenstern le-a transmis și un mesaj românilor din Israel, spunând că este cu totul alături de cei aflați în zona de război.

"Sunt alături din toată inima și cu tot sufletul. Este vorba despre solidaritate și despre susținere. Sunteți în gândurile mele de pace, de putere, de adâncă compasiune. Vă doresc numai bine!", a încheiat ea.

×
Subiecte în articol: Maia Morgenstern Război în Israel
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close