Antena 3 CNN Război în Israel ONU, semnal de alarmă în privința spitalelor din Fâșia Gaza: "Cel puțin 120 de bebeluși pot muri în orice moment"

ONU, semnal de alarmă în privința spitalelor din Fâșia Gaza: "Cel puțin 120 de bebeluși pot muri în orice moment"

ONU trage un semnal de alarmă în privinţa situatiei grave din spitalele aflate în Fâşia Gaza, în contextul în care viețile a cel puțin 120 de bebeluși aflați în incubatoare sunt în pericol.

ONU, semnal de alarmă în privința spitalelor din Fâșia Gaza: "Cel puțin 120 de bebeluși pot muri în orice moment"
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Oct 2023   •   08:31

Viețile a cel puțin 120 de nou-născuți aflați în incubatoarele din spitalele din Gaza sunt în pericol, deoarece combustibilul se epuizează în enclava asediată, potrivit agenției ONU pentru copii.

Mai mult, 70 dintre bebeluşi sunt, în aceste momente, ventilaţi mecanic, iar medicii sunt extrem de îngrijoraţi de ce s-ar putea întampla cu ei.

"Avem, în prezent,120 de nou-născuți care se află în incubatoare, dintre care 70 cu ventilație mecanică și, desigur, suntem extrem de îngrijorați", a declarat purtătorul de cuvânt al UNICEF, Jonathan Crickx.

Peste 1.700 de copii au fost deja uciși în urma atacurilor israeliene, potrivit Ministerului Palestinian al Sănătății.

Citește și: "Noi credem că viața începe cu moartea!" | Manifestații pro Palestina în toată Europa | Rugăciuni către Allah la Poarta Brandenburg și bătăi cu poliția la Londra

×
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close