Antena 3 CNN Război în Israel Sunt așteptate proteste uriașe după ce Olaf Scholz a declarat că vrea să expulzeze susținătorii grupării teroriste care a atacat Israelul

Sunt așteptate proteste uriașe după ce Olaf Scholz a declarat că vrea să expulzeze susținătorii grupării teroriste care a atacat Israelul

Trimisul special Antena 3 CNN în Berlin, susține că poliția de acolo se așteaptă astăzi la proteste masive după ce Olaf Scholz a declarat că îi va expulza pe susținătorii mișcării teroriste care a atacat Israelul.

de Andreea Borboros    |    Ioana Mircea    |    21 Oct 2023   •   12:47

Germania vrea să îi deporteze pe susținătorii Hamas în condițiile în care țara se confruntă cu o creștere a antisemitismului în contextul dintre Israel și extremiștii din Fâșia Gaza.

Ministrul german de Interne le-a transmis evreilor că guvernul va face totul pentru a-i proteja după manifestările de ură din ultimele zile.

Situația este una relativ calmă, însă declarațiile pe care Olaf Scholz le-a făcut în cursul zilei de ieri, a încins oarecum spiritele mai rău decât în ultimele zile, motiv pentru care poliția din Berlin se așteaptă atât astăzi cât și mâine să fie proteste uriașe.

Citește și: Berlinul, împânzit de forţe de securitate. Corespondenţă specială Antena 3 CNN

Ar trebui ca granițele exterioare ale Uniunii Europene să fie mult mai bine protejate.

×
Subiecte în articol: Război în Israel Berlin
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close