Antena 3 CNN Război în Israel Tânără mamă, răpită în timpul festivalul Nova de lângă Fâşia Gaza, a fost găsită moartă | Ultimul mesaj transmis rudelor

Tânără mamă, răpită în timpul festivalul Nova de lângă Fâşia Gaza, a fost găsită moartă | Ultimul mesaj transmis rudelor

O tânără mamă, răpită în timpul atacului de la festivalul de muzică Nova de lângă Fâşia Gaza, a fost găsită moartă. Familia a primit vestea de la autorităţile israeliene în urmă cu puţin timp.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Oct 2023   •   09:22

Părinții sunt distruși de durere. În urmă cu aproape o săptămână, tatăl fetei spunea, cu sufletul rupt în bucăți, faptul că: ”Fiica mea nu a plecat la război. Ea a plecat la festivalul de muzică să danseze. Nu a apucat să trăiască cu adevărat, nu a apucat să meargă la facultate”.

În urmă cu câteva zile, Ana Iorga a realizat un interviu exclusiv cu sora fetei, atunci când mai exista o urmă de speranță că ar mai putea fi în viață.

Karin Journo este numele surorii mele. Are 24 de ani. 

A mers la festivalul de muzică din sud, toți prietenii ei au revenit de acolo, ea nu s-a mai întors. 

Ne-a trimis un mesaj sâmbătă la 8:42, un mesaj de adio. "Dacă mi se întâmplă ceva, să știți că vă iubesc." Apoi ne-a sunat 2 minute, dar tot ce am putut auzi au fost împușcături, țipete și plânsete. 

Nimeni nu vorbește cu noi. De la Guvern... Abia acum o oră ne-au sunat, în sfârșit, de la Poliție. Nu știm dacă a fost ucisă, nu știm nimic.  

Citește și: "Am fost la un pas de moarte" | Ea este Natalie, o tânără care a supravieţuit atacului de la festivalul Nova din Israel

Prietenii ei au fugit să-și salveze viața. Dar ea nu a putut fugi, pentru că avea piciorul rupt. Unul dintre prietenii ei ne-a spus că a reușit de fapt să fugă, cam o oră, chiar așa, cu piciorul rupt, dar apoi nu a mai rezistat și s-a oprit. 

Vreau doar să aflăm ceva despre ea. Dacă mai trăiește, dacă a fost răpită. Să nu știi absolut nimic e cel mai rău. Stăm aici toată ziua, ne uităm la știri, plângem, ne mai liniștim, apoi iar plângem”, spunea devastată sora tinerei.

Ultimul mesaj pe care tânăra l-a transmis surorii ei a fost: "Dacă mi se întâmplă ceva, să ştiţi că vă iubesc."

 

×
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close