x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Circulaţia feroviară, închisă între Braşov şi Predeal

de D.D.   •   01 Oct 2013   •   14:57
Circulaţia feroviară, închisă între Braşov şi Predeal 407
Foto: Agerpres
Circulaţia feroviară între Braşov şi Predeal este închisă pentru eliberarea gabaritului căii ferate de copacii căzuţi între staţiile Dârste-Timişu de Sus, pe firul II şi Timişu de Sus-Predeal, informează Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA.

"Trenul IR 1645 care circulă în relaţia Bucureşti Nord - Târgu Mureş staţionează în gara Predeal de la ora 13.25, urmând să-şi reia circulaţia după îndepărtarea copacilor căzuţi pe calea ferată. Până la reluarea circulaţiei în condiţii normale de trafic pe intervalul de staţii Dârste - Timişu de Sus - Predeal (firul I), trenurile aflate în grafic vor staţiona în gările de pe traseu, acestea urmând să înregistreze întârzieri la sosirea în staţiile de destinaţie", se arată într-un comunicat de presă al Companiei "CFR" prezentat de Mediafax.

În prima parte a zilei, echipele de intervenţie au îndepărtat copacii căzuţi în gabaritul căii ferate, la intrare în staţia Grădinari şi între staţiile Crivina - Periş şi Chiajna - Grădinari.

"Traficul feroviar pe raza judeţelor afectate de vremea nefavorabilă se desfăşoară în condiţii de ploi abundente, ninsoare şi vânt puternic", se mai arată în comunicat.

Călătorii pot solicita informaţii despre eventualele întârzieri în traficul feroviar, din cauza vremii nefavorabile, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau la numărul de telefon 021/9521.

 
sati