Antena 3 CNN Actualitate Preţul carburanţilor a atins azi un RECORD ABSOLUT. Află cu cât s-au scumpit benzina şi motorina azi noapte

Preţul carburanţilor a atins azi un RECORD ABSOLUT. Află cu cât s-au scumpit benzina şi motorina azi noapte

Preţul carburanţilor a atins azi un RECORD ABSOLUT. Află cu cât s-au scumpit benzina şi motorina azi noapte
de O.P.    |    23 Feb 2012   •   12:10

Parcă vine ca o palmă peste faţa noastră. La o zi după ce marii comercianţi de carburanţi de la noi au anunţat profituri colosale, preţurile la carburanţi s-au scumpit din nou.

Niciodată românii nu au mai scos atât din buzunare pentru un litru de benzină sau motorină, cu toate astea, cele mai mari firme care comercializează carburanţi au mărit din nou preţurile în noaptea de miercuri spre joi.




Astfel, la pompă la staţiile OMV benzina OMV MaxxMotion 100 a ajuns să coste 6,46, mai mult cu 0,21 de lei faţă de luna trecută. Nici motorina nu a scăpat de scumpiri, trecând cu 0,01 lei de pragul psihologic de 6 lei.

Astfel preţul acesteia s-a mărit cu 0,18 lei de la ultima scumpire, de acum o lună.

"Ne vom concentra în continuare pe creşterea eficienţei şi disciplina financiară, în vederea dezvoltării noastre durabile şi pentru a ne atinge potenţialul de creştere", asta a declarat Mariana Gheorghe, directorul general Petrom . Aşadar va trebui să ne aşteptăm la noi scumpiri, pentru ca profitul din 2012 al acestei companii să depăşească recordul din 2011.



×
Subiecte în articol: benzina motorina carburanti
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close