x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Sinteza zilei. Anchete cutremurătoare, români UMILIŢI

de M.Z.   •   12 Mai 2015   •   22:25
Sinteza zilei. Anchete cutremurătoare, români UMILIŢI 418
Foto: captura Antena 3
O serie de anchete care arată cum sunt umiliţi românii - elevi terorizaţi de învăţătoare, profesoară bătută de elevi, studente hărţuite sexual sau tinere răpite pentru 25.000 de lei - au fost prezentate, marţi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
 
 
 
Lecţii de teroare la şcoală. Umilinţa, predată la clasa I: învăţătoare cu limbaj de mahala
 
O învăţătoare urlă la un elev de numai 7 ani, pentru că nu ştie să rezolve o scădere. Cadrul didactic îl umileşte pe copil, iar mai mulţi elevi au fost transferaţi, până la urmă din clasa învăţătoarei.

 
Studente hărţuite de un profesor maniac sexual
 
Profesorul Dumitru Păduraru, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi, se ducea la cursuri cu pistolul lipit de piept. Bărbatului îi plăceau fetele tinere, astfel că le pica la examen, iar apoi încerca să şi le aducă în dormitor.
 
Ultima lui victimă este o studentă de 19 ani.
 
Când una dintre studentele de la UMF Iaşi a îndrăznit să-l refuze, profesorul Pădurară şi-a ieşit din minţi şi a ameninţat-o pe fată cu moartea.
 
Totuşi, Tribunalul a decis că "profesorul de sex" de la UMF Iaşi poate rămâne liber.
 

Scandaluri sexuale şi mită la UMF Iaşi
 
Pentru studenţii străini, Iaşiul este raiul studenţilor la Medicină. Străinii reuşesc să se înţeleagă cu profesorii românii nu în limba română, şi nici în engleză - lima de circulaţie este mita.
 
Poate nu întâmplător, cifrele arată că, în şase ani, veniturile UMF Iaşi s-au dublat de la 9,8 milioane la 20,6 milioane, în 2012.


Iaşi: Tânără răpită pentru 25.000 de lei
 
O farmacistă tânără a fost luată ostatică de taximetristul cu care se afla în maşină, iar şoferul a cerut pentru răscumpărarea ei 25 de milioane de lei vechi.
 
Taximetristul a vorbit cu părinţii tinerei la telefon, atunci când aceştia au sunat-o pe fată, şi au stabilit să se întâlnească. La acea întâlnire, taximetristul răpitor a fost pus la pâmânt de poliţie.
 
După 10 ore de groază, tânăra a văzut din nou lumina zilei.

 
Profesoară bătută de un elev
 
O profesoară de matematică a fost bătută de propriii elevi. Femeia îşi înregistra toate orele de curs pe telefonul mobil. 
 
După ce a fost bătută de elevi, cadrul didactic a vrut să-şi facă dreptate şi a sunat la 112, dar atunci a fost şi mai tare bruscată de copii.
 
Elevii au varianta lor: spun că au bătut-o pe profesoară, pentru că şi ea îi bătea pe ei.
 
Cadrul didactic a fost suspendat din funcţie.
 
 
O învăţătoare îşi bate elevii şi nu vrea să dea explicaţii
 
O învăţătoare a fost văzută de mama unui elev chiar în timp ce îl plesnea pe fiul ei.
 
În acel moment, femeia a intrat în sala de curs şi i-a cerut explicaţii cadrului didactic.
 
Învăţătoarea a dat-o afară din clasă pe mama elevului. Femeia a mers la directorul şcolii, iar acesta i-a spus că nu a fost un abuz. La rândul său, învăţătoarea nu a vrut să vorbească de acuzaţiile care i se aduc.
 

Şocant: Copil îndemnat să se sinucidă
 
S-a întâmplat la Târgu Jiu. După ce nişte tineri au umilit un copil, l-au bătut şi i-au spus, apoi, că cel mai bine ar fi să se şi sinucidă.
 
Motivul găsit de tineri: astfel, victima că ar face un bine societăţii.


Imagini halucinante: Elevă terorizată de o colegă de şcoală
 
O elevă de 15 ani a fost terorizată şi bătută fără milă de o colegă de şcoală, iar o alta a filmat întreaga scenă.
 
Eleva bătăuşă are acum dosar penal, la fel ca şi cea care a filmat. Mai mult, agresoarea a fost exmatriculată, pentru că a afectat imaginea şcolii.


Băiat de 12 ani, bătut, tâlhărit şi desfigurat în plină zi
 
Un copil de 12 ani a fost bătut pentru că se jucase în autobuzul cu care circula şi a deranjat pe cineva. Băiatul a fost lăsat în stradă plin de sânge. 
 
Doctorii spun că victima este acum în afara oricărui pericol.


Cristian Troncotă: Ce aţi văzut acolo, în cazurile anterioare, aceia nu sunt profesori

Fostul decan la Academiei de Informaţii, prof. Cristian Troncotă, a spus, după ce văzut cazurile prezentate mai sus, că ar trebui să se introducă testarea psihologică şi la nivel practic, la un interval de 3-4 ani.
 
"Trebuie să se introducă testarea psihologică. Testul trebuie făcut periodic, la intervale de 3-4 ani", a spus prof. Cristian Troncotă, marţi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
 
Troncotă spune că, pentru a fi profesor, persoana respectivă trebuie să aibă moralitate şi să fie un exemplu pentru toată lumea.
 
"Ce aţi văzut acolo (în cazurile anterioare - n.r.), aceia nu sunt profesori. Dacă nu are calităţile necesare nu are ce căuta în învăţământ", a adăugat fostul decan de la Academia de Informaţii, Cristian Troncotă.
 
sati