Antena 3 CNN Actualitate Viaţa ei depinde de un tratament foarte scump. La doar 3 ani, Ştefania se luptă să trăiască

Viaţa ei depinde de un tratament foarte scump. La doar 3 ani, Ştefania se luptă să trăiască

Viaţa ei depinde de un tratament foarte scump. La doar 3 ani, Ştefania se luptă să trăiască
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Noi 2012   •   09:52

Boala nu ţine cont de vârstă. La doar 3 ani, Ştefania se luptă să trăiască. În urma unei operaţii, esofagul s-a îngustat mult, iar acum viaţa ei depinde de un tratament foarte scump. Pentru a se vindeca, are nevoie de cel puţin 4.000 de lei pe lună.

Problemele Ştefaniei au început din momentul în care a venit pe lume. S-a născut fără 3 cm din esofag.

Speranţa a venit tocmai din Germania, unde medicii i-au făcut o operaţie de reconstrucţie. Problemele au reapărut însă în scurt timp. Fetiţa se simţea tot mai rău, iar medicii din România au tratat-o aproape 2 ani de reflux gastro-esofagian.

Aşa că părinţii au apelat, din nou, la medicii din Germania, care i-au pus diagnosticul: stenoză a esofagului, adică îngustarea acestuia. Iar pentru a putea trăi, ea trebuie să se meargă săptămânal la spital pentru dilatarea esofagului.

"Ştefania are nevoie de balonaş de dilatare, pentru că la ea, esofagul nu mai merge să se dilate cu instrumentele care sunt în spital", ne spune bunica micuţei.



Un astfel de balonaş costă între 35 şi 300 de euro iar intervenţia este vitală. O săptămână din viaţa micuţei costă peste 1.000 de lei: bani pentru tratament, lapte special, drumurile spre spital şi balonul de dilatare.

Familia este disperată! Abia adună 1500 de lei lunar şi are nevoie de cel puţin 4.000 doar pentru micuţă. Pe blogul său, Dan Voiculescu a scris deja despre caz, s-a implicat direct in sustinerea  acestuia iar Fundaţia Mereu Aproape va face tot posibilul pentru ca fetiţa să ducă o viaţă normală.

Ştefania are nevoie de ajutorul nostru şi împreună o putem ajuta! Donaţiile pot fi făcute în conturile bancare ale ING Bank, sucursala Giurgiului.

RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322

EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255

COD SWIFT: INGBROBU

×
Subiecte în articol: viaţa tratament caz
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close