Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Mulţi ani de acum înainte "ANTENA 3 VA FI AICI"!

Victor Ponta: Mulţi ani de acum înainte "ANTENA 3 VA FI AICI"!

Victor Ponta: Mulţi ani de acum înainte "ANTENA 3 VA FI AICI"!
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    08 Aug 2014   •   16:34

Premierul Victor Ponta a spus vineri, după condamnarea lui Dan Voiculescu în dosarul Telepatia, că nu comentează sentinţele date, dar este obligat să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca jurnaliştii Antena 3 şi Antena 1 să-şi poată desfăşura activitatea conform dreptului constituţional la libera exprimare şi independenţa presei.

"Am luat act de decizia Curtii de Apel Bucuresti. Nu comentez sentinte in cauze penale, dar vreau sa asigur pe toata lumea ca, atat timp cat voi fi lider politic si cetatean al Romaniei, sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pentru ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei", a scris Ponta, vineri, pe pagina personală de Facebook.

"Sunt convins ca, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnati, o tara libera poate exista doar daca exista si o presa libera. Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte "Antena 3 va fi aici"!", a mai scris premierul.

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la 10 ani de închisoare în dosarul Telepatia. Instanţa a dispus totodată confiscarea unor bunuri mobile şi imobile - printre care sechestru pe sediul Antenei 3.

Fondatorul PC a primit astfel pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal.


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close