Antena 3 CNN Show Dramă în lumea internauților. O influenceră, de doar 30 de ani, a murit după ce a postat pe rețelele de socializare

Dramă în lumea internauților. O influenceră, de doar 30 de ani, a murit după ce a postat pe rețelele de socializare

Larissa Borges, în vârstă de 30 de ani, o influenceră cu 30.000 de urmăritori, din Brazilia, a murit, la scurt timp după ce a postat pe rețelele de socializare.

Dramă în lumea internauților. O influenceră, de doar 30 de ani, a murit după ce a postat pe rețelele de socializare
Sursa foto: Instagram | larissaborgesx
de Ioana Mircea    |    30 Aug 2023   •   13:11

Larissa Borges a fost studentă la Educație Fizică și Sport, iar pe 20 august a suferit un infarct miocardic, în orașul Gramado din Brazilia. La scurt timp a venit și al doilea atac de cord, care i-a fost fatal. Medicii au luptat să o țină în viață, însă inima tinerei a cedat definitiv luni.

Urmărită de peste 30.000 de persoane pe Instagram, Larissa părea într-o formă fizică de invidiat și posta des fotografii ce primeau mii de aprecieri. Îmbrăcată în negru din cap până-n picioare, cu pantaloni de piele, o geacă scurtă, dar accesorizată cu o căciulă albă şi ochelari de soare, Larissa părea gata pentru o zi obişnuită, ca oricare alta, în ultima postare de pe internet. Nimic nu dădea de înţeles că urma să se petreacă o tragedie în doar câteva ore.

Citește și: Medicii, recomandare pentru sportivi şi cei care depun eforturi intense: "Este vital să trecem pe la medic"

Imediat după internare, apropiații ei au preluat conturile ei de social media și au postat constant informații despre starea ei de sănătate, primind mereu mesaje de încurajare și susținere de la fani. Din nefericire, ieri a venit vestea tragică. "Fiica noastră dragă, mergi către Dumnezeu și fii binecuvântată", se arată în mesajul postat pe Instagram.

Familia cere acum ajutor prin donații pentru a-i aduce trupul din Gramado în localitatea natală, potrivit thesun.co.uk.

×
Subiecte în articol: influencera Brazilia moarte
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close