Actorul care primește 1 milion de dolari pentru o postare pe Instagram. Este și cel mai bine plătit din lume pentru filmele în care joacă

de Anca Andrei    |    13 Aug 2020   •   08:46

Revista Forbes a publicat topul celor mai bine plătiți actori din lume și pentru al doilea an consecutiv locul 1 îi aparține unui fost practicat de wrestling. Cu încasări de 87,5 milioane de dolari, in intervalul 1 iunie 2019 - 1 iunie 2020, Dwayne Johnson deține din nou supremația în clasamentul bogaților din cinematografie.

Cunoscut și ca ''The Rock'' după numele cu care se promova în ringul de lupte, actorul a câștigat  23,5 milioane de dolari doar de la la Netflix Inc pentru rolul din thriller-ul ''Red Notice''. În plus, el a obținut venituri consistente și din propria linie de îmbrăcăminte fitness denumită ''Project Rock'', care este produsă de compania Under Armour Inc.

Dwayne Johnson este și actorul care primește o sumă uriașă pentru o postare pe Instagram, mai exact 1 milion de dolari.

În topul celor mai bogați actori din lume, acesta este urmat de colegul său din ''Red Notice'', Ryan Reynolds, care a primit 20 de milioane de dolari pentru rolul său. Aceeași sumă a primit-o și pentru prestația ''Six Underground'', tot o producție Netflix. Așadar, într-un an , renumitul acotor a avut încasări de 71,5 milioane de dolari.

Topul celor mai bine plătiți actori din lume

Conform Revistei Forbes, pe locul 3 se situează actorul şi producătorul Mark Wahlberg, vedeta comediei de acţiune produse tot de Netflix ''Spenser Confidential'', cu 58 de milioane de dolari. Acesta este urmat de Ben Affleck, cu 55 de milioane de dolari, şi Vin Diesel, cu 54 de milioane de dolari.

Celebrul actor indian Akshay Kumar, singurul star Bollywood aflat în top 10, ocupă cea de-a şasea poziţie, cu încasări de 48,5 milioane de dolari. Cea mai mare parte a veniturilor sale a fost obţinută în urma promovării unor produse, precizează Forbes.

Topul este completat de Lin-Manuel Miranda, compozitorul musicalului ''Hamilton'', actorii Will Smith şi Adam Sandler și Jackie Chan.

Forbes mai precizează și că sumele incluse în top reprezintă valorile dinaintea achitării impozitelor şi nu includ deduceri pentru onorariile plătite agenţilor, managerilor şi avocaţilor.
 

Parteneri
x close