Antena 3 CNN Show Adrian Sînă a rămas fără banii de pe card: ”Până m-am prins eu ce se întâmplă și am blocat cardul au reușit aceste tranzacții”

Adrian Sînă a rămas fără banii de pe card: ”Până m-am prins eu ce se întâmplă și am blocat cardul au reușit aceste tranzacții”

Adrian Sînă a fost prădat de hoți. Acesta a povestit pe rețelele sociale cum a rămas fără banii de pe card în doar câteva minute.

Adrian Sînă a rămas fără banii de pe card: ”Până m-am prins eu ce se întâmplă și am blocat cardul au reușit aceste tranzacții”
Sursa foto: Facebook / Adrian Sina
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Dec 2023   •   11:30

Adrian Sînă este extrem de activ pe rețelele sociale. Inclusiv pe Threads, unde a explicat cum a rămas fără bani pe card. 

”Tocmai am fost prădat de vreo 1250 USD de pe card, în 7 tranzacții, 5 reușite, 2 refuzate”, a scris vedeta pe internet. 

”Companiile par din USA. Ciudat ca aceste tranzacții n-au avut nevoie de 3DS”, mai spune Adrian Sînă, care cere sfaturi de la internauți cum privire la cum își poate recupera banii. 

”Ați avut experiențe similare? Ce mă sfătuiți … doamna din Call Center nu prea m-a ajutat… Până m-am prins eu ce se întâmplă și am blocat cardul au reușit aceste tranzacții…”, a mai scris el. 

Post by @adriansina
View on Threads

Adrian Sînă, pe numele lui complet Adrian Claudiu Sînă, este un cântăreț, cantautor, producător și DJ român.  

El este cunoscut mai ales ca fondator și membru al formației Akcent.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sînă a urmat cursuri la Academia de Artă Teatrală și Cinematografică Caragiale din București, pregătindu-se pentru a deveni actor, dar ulterior a ales muzica. 

În prezent își etalează calitățile împreună cu formația The Wedding Crashers și performează cel mai des la nunți, botezuri, zile ale orașului sau evenimente cu puternic caracter electoral. 

×
Subiecte în articol: Adrian Sînă card
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close