Antena 3 CNN Show Alexandra Stan dezvăluie motivul pentru care a divorţat după doar 5 luni

Alexandra Stan dezvăluie motivul pentru care a divorţat după doar 5 luni

Vestea divorțului Alexandrei Stan la doar cinci luni de la nuntă a surprins la fel de mult ca și căsătoria intempestivă care a avut loc la începutul lunii iulie a acestui an. De ce, practic, n-au dansat decât o vară?

Alexandra Stan dezvăluie motivul pentru care a divorţat după doar 5 luni
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Dima    |    16 Noi 2021   •   11:58

Invitată în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D, Alexandra Stan a dezvăluit motivele care au dus la divorţul de soţul ei, Emanuel Necatu, recunoscând că a fost o nuntă pe fugă.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine”, a explicat Alexandra.

Alexandra a mărturisit că relația ei s-a construit pe o bază emoțională greșită. „Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la Survivor şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a mai adăugat artista.

Decizia divorțului a fost comună, ambii realizând că nu se potrivesc. "Știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a concluzionat Alexandra Stan. 


 

×
Subiecte în articol: Alexandra Stan divort
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close