Antena 3 CNN Show Surpriză de neașteptat la America Express, duminică seară: Anamaria Prodan se alătură lui Romică și Cătălin Țociu pe Drumul Soarelui

Surpriză de neașteptat la America Express, duminică seară: Anamaria Prodan se alătură lui Romică și Cătălin Țociu pe Drumul Soarelui

Anamaria Prodan se alătură competiției America Express, alături de Romică și Cătălin Țociu.

Surpriză de neașteptat la America Express, duminică seară: Anamaria Prodan se alătură lui Romică și Cătălin Țociu pe Drumul Soarelui
Sursa foto: Instagram I anamariaprodanreghecampf
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Dec 2023   •   13:22

Duminică de la ora 21:00, pe Antena 1, demarează etapa a șaptea a emisiunii "Drumul Soarelui" la America Express, cu o surpriză de amploare:

Anamaria Prodan se alătură competiției alături de Romică și Cătălin Țociu, preluând rolul "handicapului" ca rezultat al salvării lor de către soarele verde.

Prin urmare, după ce în ediția anterioară a competiției Romică și Cătălin Țociu au sărbătorit primirea unei noi șanse în cursa pentru ultima șansă, în această seară se vor afla în fața unei noi descoperiri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Momentul în care află prețul plătit pentru iertarea de către Zeul Soare la sfârșitul etapei trecute: Anamaria Prodan se alătură lor într-un traseu care se anunță a fi deosebit de provocator.

De la munca într-o plantație de cacao la problemele legate de cazare, concurenții vor experimenta pe deplin dificultățile în avansarea pe Drumul Soarelui.

Citește și: Iulia Albu, despre cel mai greu episod de la America Express, difuzat luni seară: "Este un moment care nu mă repezintă. Dați cu pietre!"

Reacțiile din cărți, precum și impactul pe care Anamaria Prodan îl va avea asupra lui Romică și Cătălin în timpul misiunilor, vor fi dezvăluite în ediția America Express de duminică seară, potrivit Observator News.

Cursa care începe astăzi este deosebit de crucială: cele șase echipe rămase pe Drumul Soarelui se vor confrunta pentru șansa de a se califica în jocul amuletă și Joker, sperând să obțină un avantaj valoros pentru imunitate.

Aceasta este imunitatea care aduce și biletele pentru Argentina, deoarece aceasta este ultima etapă din Ecuador.

Și etapa de rămas bun din Ecuador nu ar putea avea loc pe orice traseu!

Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike, Giulia și Vlad Huidu, Ada și Tony Galeș, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar și Romică și Cătălin Țociu, însoțiți de Anamaria Prodan, vor păși chiar pe La Ruta del Sol, drumul comercial străvechi care lega triburile indigene de plajele Pacificului și care a inspirat numele acestui sezon al reality show-ului.

×
Subiecte în articol: America Express Ana Maria Prodan
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close