Antena 3 CNN Show Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: ”Pentru noi, el a murit de multă vreme!”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: ”Pentru noi, el a murit de multă vreme!”

Anamaria Prodan consideră că Laurențiu Reghecampf nu mai merită respectul nimănui. "Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf", a spus ea.

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: ”Pentru noi, el a murit de multă vreme!”
Sursa foto: instagram.com
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2021   •   19:29

"Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate.

Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Vă las pe Dvs! Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva.

În plin scandal de divorţ, Anamaria Prodan nu mai exclude împăcarea: "Deocamdată nu s-a tras linie. Aștept. Am cea mai mare răbdare" 

Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns. Ei trebuie sa se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League ŞI CARE ÎȘI DIVINIZA FAMILIA ŞI COPIII PE CARE AZI A UITAT CUM ARATĂ. CA SĂ AJUNGI CA BĂRBAT SĂ TE RÂDĂ O ŢARĂ ÎNTREAGA ŞI SA NU AI CUM SĂ MERGI LA RESTAURANT CĂ ÎȚI CUNOSC TOŢI FATA CARE ATÂRNA DE BRAȚUL TĂU RUPT… e jenant,  pentru viață în general. Noi trăim în picioare.

Nu vom putea sa trăim niciodată lângă bordură. De astăzi gata. Am închis forever subiectul “ gâsca păcălită de… să zicem drăguț vulpe”, a spus Anamaria Prodan, pentru Realitatea Sportivă.

×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf Anamaria Prodan
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close