Antena 3 CNN Show Atacul asupra Mirelei Vaida, premeditat. Cum a intrat agresoarea în platou - VIDEO

Atacul asupra Mirelei Vaida, premeditat. Cum a intrat agresoarea în platou - VIDEO

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida în timp ce era in direct şi-a premeditat gestul. Aceasta a fost suprinsă de camerele de supraveghere la uşa din spate a clădirii când îşi planifica atacul. Într-un final, a reuşit să intre în studio şi a atacat-o pe moderatoare cu o caramidă. Va avertizam ca avem imagini cu un puternic impact emotional!

Atacul asupra Mirelei Vaida, premeditat. Cum a intrat agresoarea în platou - VIDEO
de Andreea Cigolea    |    20 Mar 2021   •   11:47

In urma incidentului socant, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că se teme pentru viata ei. Realizatoarea emisiunii Acces Direct spune ca in ultima vreme a primit mai multe ameninţări. 

”Mi se pare ca poate fi clar incadrata la tentativa de omor pentru ca femeia aia a venit sageata la mine si fix spre capul meu cu pietroiul. N-am avut nici prezență de spirit să reacționez mai repede, norocul meu ca nu m-a nimerit” a declarat Mihaela Vaida. 

La finalul emisiunii, Mirela Vaida a stat de vorbă cu polițiștii și a aflat că femeia venise hotărâtă să-i facă rău. 

”Prima data cand am venit dupa haine, cand am ridicat am vazut ca e grea, am vazut ca e plina cu pietre. Asta e punga cu care se vedea pe filmare ca intra inauntru. Nu stim cum a ajuns pana aici, mai avea o sacosa cu 3-4 pietroaie pregatite acolo in spate la intrare, nu stiu unde s-a dezbracat ca i-a gasit politia hainele in spate” a mai adăugat Mihaela Vaida. 

Colegii de platou ai Mirelei Vaida au descris momentele de panica pe care le-au trăit. 

Agresoarea a ajuns pe platoul de filmare, folosind o uşă din spatele clădirii, unde nu se afla niciun paznic. Acolo au fost găsite şi hainele femeii.

Mirela Vaida, atacată în direct. Agresoarea cu bolovanul ar fi vrut să o omoare pe prezentatoarea Acces Direct

Apar noi informații despre incidentul șocant petrecut în platoul emisiunii Acces Direct. Femeia goală care a atacat-o pe Mirela Boureanu Vaida cu o cărămidă ar fi reușit să intre în clădire pe ușa din spate unde nu era niciun paznic. După ce a fost prinsă, agresoarea ar fi început să țipe în gura mare că ar fi vrut să o omoare pe Mirela.

Agresoarea s-a strecurat înăuntru complet dezbrăcată și și-a pus planul în aplicare pentru că toată lumea era atentă la desfășurarea emisiunii.

×
Subiecte în articol: Mirela Vaida Acces Direct
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close