Antena 3 CNN Show Acuzaţii fără precendent în familia Bădălău. Fiul politicianului a fost trimis la testul antidrog de soţie, iar ea trimisă la testul psihiatric

Acuzaţii fără precendent în familia Bădălău. Fiul politicianului a fost trimis la testul antidrog de soţie, iar ea trimisă la testul psihiatric

Gabi Bădălău şi Claudia  Pătrăşcanu se luptă cu toate armele pentru custodia copiilor şi pentru partaj. Potrivit artistei, cei doi îşi cer sume mari de bani reciproc.

Acuzaţii fără precendent în familia Bădălău. Fiul politicianului a fost trimis la testul antidrog de soţie, iar ea trimisă la testul psihiatric
de Georgiana Murgilă    |    23 Ian 2021   •   11:15

Divorțul și lupta pe custodia copiilor par să fi atins cele mai înalte cote posibile în cazul lui Gabi Bădălău şi al Claudiei  Pătrăşcanu. Cântăreaţa l-a acuzat pe fiul politicianului că s-ar fi drogat şi a cerut în instanţă ca fostul ei partener să fie suspus unui test antidrog.

”Toate testele au ieșit negative n-aveam nicio emoție. Am făcut cel mai complex test pe care îl face un institut medical din România: saliva urina și sânge” a spus Gabi Bădălău la Antena 3, în emisiunea Showblitz.

Dar felul în care fostul partener ar fi fost testat, nu a mulţumit-o pe artistă pentru că rezultatul nu ar fi relevant pe o perioadă mai lungă de timp.

La procesul de divorţ, Andreea Bănică, fostă colegă de trupă şi bună prietenă cu Claudia Pătrăşcanu a fost chemată în calitate de martor. Aceasta a povestit despre momentele grele prin care ar fi trecut Claudia atunci când ar fi fost dată afară din casă.

Dar nu numai Claudia este cea care îşi trimite soţul de care divorţează la testări.

”Acum mi-a cerut testul psihiatric, oameni buni, mie nu mi-e teamă de nimic, fac orice test” a spus și Claudia Pătrăşcanu.

Cei doi se luptă, în primul rând, pentru custodia celor doi băieţi pe care îi au.

”A cerut 50 mii de euro de la mine, mama copiiilor lui, a cerut lemnul din casă, patul și mobila unde dorm copiii. Din chiria garsonierei pe care am avut-o în timpul căsniciei și mi-o lua și juca la cazinouri, vreau banii de la moțul copiilor pe care i-a luat și eu mi-am dorit să-i punem într-un cont pentru viitorul copiilor și studii și el i-a luat să își cumpere excavator, banii de la nunta noastra banii din munca mea, am muncit în firmele acestei familii” a adăugat vedeta.

Intre timp, Gabi Bădălău este într-o relaţie cu Bianca Drăguşanu. Deşi s-a zvonit că cei doi plănuiesc să se căsătorească, după vacanţele exotice pe care le-au avut,  deocamdată, bărbatul nu pare convins.

×
Subiecte în articol: Gabi Badalau Claudia  Pătrăşcanu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close