Antena 3 CNN Show Brigitte Pastramă a cedat psihic. "Era un coșmar să vin acasă. Nu vreau să ajung la pușcărie"

Brigitte Pastramă a cedat psihic. "Era un coșmar să vin acasă. Nu vreau să ajung la pușcărie"

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri despre relația sa cu fiul său, Robert Sfăt. ”Nu l-am mai lăsat să vină în casa mea”, a declarat aceasta. ”Am făcut-o pentru că nu vreau să ajung la pușcărie”, a mai spus ea.

Brigitte Pastramă a cedat psihic. "Era un coșmar să vin acasă. Nu vreau să ajung la pușcărie"
Sursa foto: instagram.com/brigitte_pastrama
02 Iul 2020   •   20:50

Brigitte Pastramă și fiul său, Robert Sfăt, sunt în plin scandal. Brigitte își acuză fiul că ar fi furat de la ea, iar tânărul neagă acuzaţiile.

”Acum e prima dată când nu l-am mai lăsat să vină în casa mea. Am făcut-o pentru că nu vreau să ajung la pușcărie. Casa mea e cu credit, eram pasibilă de pușcărie”, a spus Brigitte într-un interviu acordat Antena Stars.

Brigitte Pastramă: „Motivul divorțului de Ilie Năstase a fost fiul meu”. Băiatul se droghează de la 14 ani

”Aștept ca Dumnezeu să-l lumineze și să-i pară rău pentru cum s-a purtat cu mine în ultimul an”, a mai spus ea.

Brigitte Pastramă: Mi-era frică să vin acasă

”Florin a a fost aproape de mine și m-a susținut”, a ținut să precizeze Brigitte.

”Mergeam acasă doar să dorm și plecam imediat ce mă trezeam. Era un coșmar să vin acasă, din cauza anturajului lui”, spune Brigitte.

„Vin în casă drogați. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o. Vin în casă la mine fără să știu și îmi distrug casa, sparg lucruri. Îmi fură și hainele pe care le am la uscat. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o și au distrus-o”, a dezvăluit Brigitte Pastramă.

Fiul meu se droghează de la 14 ani

„Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil.

Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani. Eu nu îl mai primesc în casă.Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu.

Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum”, a spus Brigitte, pentru VIVA!.

×
Subiecte în articol: Brigitte Pastramă Robert Sfăt puscarie
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close