Antena 3 CNN Show Cătălin Bordea este în doliu! Mama comediantului s-a stins din viață: ”Încerc din răsputeri să revin la lumină”

Cătălin Bordea este în doliu! Mama comediantului s-a stins din viață: ”Încerc din răsputeri să revin la lumină”

Mihaela Bordea s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul, boală cu care fusese diagnosticată în urmă cu șapte ani.

Cătălin Bordea este în doliu! Mama comediantului s-a stins din viață: ”Încerc din răsputeri să revin la lumină”
Sursa foto: Instagram/ Catalin Bordea
de Roxana Mihăiescu    |    31 Ian 2024   •   17:39

Cătălin Bordea trece prin momente dificile, după ce mama lui a încetat din viață la vârsta de 55 de ani. 

Mihaela Bordea s-a luptat timp de șapte ani cu o boală nemiloasă: cancerul.

Femeia avea doar 16 ani când l-a adus pe lume, iar de la vârsta de doi ani, Cătălin Bordea a fost crescut de bunică, după ce tatăl lui l-a abandonat în autobuz.

Citește și: Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au dezvăluit metoda prin care au reuşit să câştige America Express 

Comediantul a avut o legătură specială cu cea care i-a dat viață. În 2017, când a aflat de boala mamei sale, juratul de la iUmor a transmis un mesaj pe rețelele sociale.

”Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze' pe nimeni.

Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: 'Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit'”a scris Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Înmormântarea va avea loc în satul Todireni, județul Botoșani, acolo unde femeia a locuit și unde Cătălin Bordea a crescut.

×
Subiecte în articol: Cătălin Bordea mama doliu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close