Antena 3 CNN Show Cine este marele absent de la nunta lui George Simion: "Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială"

Cine este marele absent de la nunta lui George Simion: "Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială"

George Simion numără zilele până la nunta sa de proporţii care va avea loc pe 27 august. Deşi s-au anunţat peste 15.000 de participanţi, liderul AUR are parte de câteva absenţe notabile.

Cine este marele absent de la nunta lui George Simion: "Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială"
de Alexandra Dima    |    15 Aug 2022   •   14:59

Cine este marele absent de la nunta liderului AUR? Nimeni alta decât senatoarea Diana Şoşoacă pe care chiar George Simion a propulsat-o în urmă cu doi ani, în Parlament. Se pare că lanţul de iubire e rupt irevocabil şi nici măcar la evenimente private nu se mai suportă. 

„Acea nuntă este o nuntă artificială. Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială. Aia nu e o nuntă! După mine e campanie electorală, e orice altceva, dar nu o nuntă! O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc, membri ai unor familii, nu așa! Nunta anului, cum spuneți voi cei din presă acestui eveniment, nu e cea a lui George Simion. Nu! E nunta oricărui român! Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva! Timpul meu e prea important ca să-l pierd cu așa ceva! Am altele de făcut.”, a declarat Diana Şoşoacă. 

Senatoarea a mai ţinut să precizeze că nu îi poartă pică viitorului mire pentru că e prea insignifiant pentru aşa ceva.

„Celor care ar putea crede că-i port pică lui George Simion, pentru cele întâmplate cândva, le spun doar atât: pentru mine e un personaj insignifiant, inferior mie, care nu a citit cât am citit eu la viața mea și la care nu mă pot raporta! Nu văd cum te-ai putea raporta la ceva care nu e de calibrul tău, măcar! Nu mă interesează ce spun unii sau alții! George Simion își face în această perioadă o promovare personală, dar nu a dat dovadă că știe ce trebuie să facă cu un partid important, în care mulți și-au pus speranțele!”, a declarat Diana Şoşoacă, conform Playtech.

Nunta lui George Simion cu aleasa inimii sale, Ilinca, va avea loc pe 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca, județul Vâlcea.

×
Subiecte în articol: George Simion Diana Şoşoacă
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close