Antena 3 CNN Show Dieta cu care Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. La ce a renunțat pentru a-şi recăpăta silueta

Dieta cu care Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. La ce a renunțat pentru a-şi recăpăta silueta

Când a ajuns la 163 de kilograme, interpretul Adrian Drăghici a decis că e timpul pentru o schimbare radicală. A reuşit să slăbească 70 de kilograme şi de atunci se menţine în formă. Iată ce dietă a ţinut!

Damian Draghici
Damian DraghiciDieta cu care Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. La ce a renunțat pentru a-şi recăpăta silueta
Sursa foto: Agerpres Foto
de Alexandra Dima    |    27 Ian 2023   •   10:00

În urmă cu mai bine de 10 ani, interpretul Damian Drăghici cântărea aproximativ 163 de kilograme. Anii au trecut, iar el a avut parte de o transformare radicală din punct de vedere fizic.

Artistul a dezvălui că lupta cea mai puternică pe care a dus-o a fost cea cu zahărul, și nu cea cu kilogramele.

În dieta pe care a ţinut-o el a renunțat la zahăr, dar și la gluten, carbohidrați și lactate.

„Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde… pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91.

Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice. De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult. În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur”, a dezvăluit Damian Drăghici, citat de Libertatea.

Citeşte şi: Beneficiile dietei ketogenice

"În zilele în care mi-e poftă de dulce înseamnă că n-am dormit destul"

„Combinația celor 3 e cea mai gravă. Zahărul, glutenul și lactatele. (…) Înainte de slăbit e mai important felul în care te simți decât slăbitul. De obicei, zahărul nu face altceva decât să îți pună o perdea pe ochi. Cade asupra  capului un nor gri. (…)

În zilele în care mi-e poftă de dulce înseamnă că n-am dormit destul, că nu am mâncat grăsimile necesare, și nu am mâncat nuci sau somon, friptură, eu am fost 8 ani vegan și de acolo am început să îmi dau seama de lucrul ăsta”, a mai explicat artistul. El foarte rar mai consumă zahăr, de sărbători a gustat câteva prăjituri. Până acum, fiul lui de 3 ani și 11 luni nu a mâncat deloc zahăr, mama lui îi face prăjituri cu fructe, cu banane sau altele.

Damian Drăghici a mai spus şi cum arată un prânz sănătos acum pentru el. Servește carne de pui sau altfel, cu orez brun sau cartof dulce și cu o salată lângă.

„Nu trebuie să lipsească din dieta ta avocado, care e untul naturii, de la Dumnezeu, nucile care sunt foarte importante și apoi ține de tine dacă poți să ții dieta Keto, ar fi cea mai sănătoasă”, a mai dezvăluit artistul.

×
Subiecte în articol: dieta Damian Draghici
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close