Antena 3 CNN Show Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme în doar șapte luni. ”Aveam cinci, șase mese pe zi!”

Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme în doar șapte luni. ”Aveam cinci, șase mese pe zi!”

Mulți români s-au îngrășat în perioada pandemiei mai mult decât și-ar fi dorit. Motiv pentru care Lidia Fecioru a povestit, la Antena 3, care este dieta care a făcut minuni în cazul ei și cum reușește să se mențină după ce a slăbit 30 de kilograme.

Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme în doar șapte luni. ”Aveam cinci, șase mese pe zi!”
Sursa foto: Facebook . Lidia Fecioru
de Laura Dinu    |    19 Feb 2021   •   14:46

”Aveam 40 de ani când am slăbit. Acum am mai pus puțin înapoi, pentru că la 60 de ani de ani nu mi-ar plăcea să fiu chiar slabă, pentru că e foarte important cum te simți tu în pielea ta. 

Kilogramele în plus sunt foarte importante, odată ce le pui cu vârsta și rămâi cu ele, trebuie să fii foarte atent să le dai jos.

Eu am ținut un regim disociat, mâncând orice, dar mâncându-le ordonat. Chiar având cinci - șase mese pe zi. Pentru că era foarte important să îmi amăgesc mintea. Să îi spun creierului că i-am dat mâncare, și atunci el procesează.

Eu îmi făceam ceai de fructe ca să colorez apa în roșu. Măcar să nu o beau albă”, a povestit râzând Lidia Fecioru, la Antena 3. 

”E foarte important să pui modelarea corporală puțin în ordine, altfel mușchii se lasă, pentru cei care nu fac gimnastică, sport... Eu sunt o sedentară. Și atunci mi-a prins foarte bine această modelară corporală, nu foarte mult timp, doar atât cât a trebuit să se strângă pielea”, a adăugat ea. 

Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință

”Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc. Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom.

Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe. 

Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, amăruie, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apă chioară”, declara Lidia Fecioru în urmă cu câțiva ani într-un interviu acordat Irinei Reisler. 

×
Subiecte în articol: Oana Roman Lidia Fecioru dieta
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close