Antena 3 CNN Show E una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din lume. Dar în spatele succesului ei se ascunde un trecut furtunos. A ascuns timp de ani de zile că a fost abuzată de tatăl vitreg

E una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din lume. Dar în spatele succesului ei se ascunde un trecut furtunos. A ascuns timp de ani de zile că a fost abuzată de tatăl vitreg

E una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din lume. Dar în spatele succesului ei se ascunde un trecut furtunos. A ascuns timp de ani de zile că a fost abuzată de tatăl vitreg
Sursa foto: foto- Facebook
29 Mai 2019   •   13:15

Ellen DeGeneres, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare americane, a povestit că în adolescență a fost agresată sexual de tatăl ei vitreg. 

Cu toate că a trecut prin momente îngrozitoare, mai ales într-o perioadă sensibilă a vieții, a reușit să treacă peste ele și să se pună pe picioare, iar astăzi se poate mândri cu o carieră de succes. 

Ellen DeGeneres a făcut dezvăluirile scandaloase într-un interviu acordat recent. 

Moderatoarea a mai spus că mama ei, supraviețuitoare a cancerului la sân, nu e crezut-o inițial și a mai rămas alături de bărbatul respectiv încă 18 ani. 

„Mi-a spus că a descoperit un nodul în sânul mamei şi că trebuie să-mi simtă şi mie sânii, pentru că nu voia să o supere pe ea, dar el voia să îi simtă pe ai mei. Nu ştiam că sânii sunt diferiţi şi ... Oricum, el m-a convins că trebuie să îmi pipăie sânii o dată la ceva timp“, a povestit prezentatoarea, potrivit DailyMail. 

Ellen a mai povestit un episod cu tatăl ei în care s-a văzut obligată să fugă de acasă pe fereastră. 

„Mi-a spus că a descoperit un nodul în sânul mamei şi că trebuie să-mi simtă şi mie sânii, pentru că nu voia să o supere pe ea, dar el voia să îi simtă pe ai mei. Nu ştiam că sânii sunt diferiţi şi ... Oricum, el m-a convins că trebuie să îmi pipăie sânii o dată la ceva timp“. 

×
Subiecte în articol: prezentatoare lume
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close