Antena 3 CNN Show FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului | Imagini de senzație din vestiarul campionilor

FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului | Imagini de senzație din vestiarul campionilor

Imagini de senzație au fost surprinse în vestiarul jucătorilor de la FCSB, după ce câștigarea titlului. Roș-albaștrii au sărbătorit victoria pe melodia care a înnebunit planeta - ”Made in Romania”.

FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului | Imagini de senzație din vestiarul campionilor
Sursa foto: Captură video Facebook/FCSB
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Apr 2024   •   09:06

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit așa cum se cuvine victoria care le-a asigurat titlul de Campioană a României. 

Imaginile din vestiar au arătat cum cei de la FCSB dansează pe melodia lui Ionuț Cercel - ”Made in Romania”, melodie care a făcut înconjurul lumii în ultima perioadă.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini de la petrecerea din vestiar a roș-albaștrilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Roș-albaștrii au învins-o cu scorul de 2-1 pe Farul Constanța, iar lupta la titlu s-a decis: FCSB, noua campioană României.

Petrecerea s-a dezlănțuit imediat după fluierul final. 

@andrei_7794 #fcsb #steaua #madeinromania #campioni #fyromania #ionutcercel #madeinromania?? #steauabucuresti #fcsbesteaua?? ♬ original sound - メ♛??????♛メ

Ce a spus Gigi Becali, după marea victorie a roș-albaștrilor

”Slavă Ție, Doamne. Tot timpul am fost pe locul doi. Acum, îți spun un lucru. Nu trebuie să uităm niciodată și trebuie să analizăm ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Luați Dinamo, care e pe ultimul loc, luați Rapidul, care a retrogradat. Ăsta e meritul meu, că am ținut echipa mereu acolo, sus, și în cupele europene. Ce s-a întâmplat în seara asta e cununa. Noi n-am câștigat așa, hai că ne chinuim, am câștigat en-fanfare. Trebuia să fie 5-1. Acum suntem campioni. Să se bucure toată lumea...

Acum noi trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta. Pentru ce l-am luat? Dacă nu mergem în cupele europene degeaba. Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene. Trebuie să iau 7-8 jucători neapărat. Din campionatul românesc vreo trei îi ştiu. Alibec, poate Louis Monteanu, mai sunt şi de la Craiova... Vreau să iau jucători pe care mâine să-i pun să joace”, a spus Becali la Digi Sport.

Controversa piesei ”Made in Romania”

La începutul acestui an, frații Kadîr și Berdan Kalin, cunoscuţi pe reţelele sociale, în special pe TikTok, au descoperit melodia lui Ionuţ Cercel şi au început să creeze clipuri în care dansează pe această piesă, în diverse ipostaze şi colţuri ale lumii.

Fraţii Kalin sunt din Turcia, la fel şi Hakan Çalhanoğlu, mijlocașul celor de la Inter Milano, care a adus maneaua lui Ionuț Cercel în vestiarul lui Inter, după câștigarea campionatului. Aceasta a recunoscut că ”Made in Romania” este melodia lui preferată.

”Echipa de fotbal Internationale Milano a sărbătorit câștigarea titlului, nici nu știu exact, pentru că nu prea le am cu fotbalul, eu sunt cu muzica și atât, dar e o mare bucurie pentru că știu cât de mare este această echipă Internationale Milano”, este mesajul transmis de Ionuț Cercel.

”Made in Romania” este acum hitul momentului pe TikTok, existând mii de clipuri, cu sute de milioane de vizualizări, în care piesa este folosită ca fundal sonor.

×
Subiecte în articol: FCSB made in Romania campioana
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close