Antena 3 CNN Show Madonna, amendată cu un milion de dolari în Rusia. Cum a reușit să stârnească revolta guvernului rus în timpul unui concert

Madonna, amendată cu un milion de dolari în Rusia. Cum a reușit să stârnească revolta guvernului rus în timpul unui concert

Celebra cântereață Madonna a dezvăluit că a fost amendată de Guvernul rus cu 1 milion de dolari. Cum a reușit artista americană să stârnească revolta Rusiei în timpul unui concert susținut la Sankt Petersburg, aflați din materialul de mai jos.

Madonna, amendată cu un milion de dolari în Rusia. Cum a reușit să stârnească revolta guvernului rus în timpul unui concert
Sursa foto: Facebook
de Cristina Tudorache    |    21 Iul 2020   •   19:35

Se pare că în timpul show-ului din Sankt Petersburg din 2012, Madonna a militat pentru susţinerea drepturilor comunităţii LGBTQ+. Ea a comparat lupta comunităţii LGBTQ+ pentru drepturi cu mişcarea pentru drepturile civile din anii 1960.

La momentul respectiv, presa a scris că artista a fost amendată cu 17.000 de dolari, însă Madonna a dezvăluit abia acum că suma a fost mult mai mare.

Madonna, amendată cu un milion de dolari în Rusia

Alături de un fragment înregistrat al discursului, ea a scris: „Am ţinut acest discurs la un concert din Sankt Petersburg în urmă cu opt ani. Am fost amendată cu 1 milion de dolari de Guvern pentru că am susţinut comunitatea gay. Nu am plătit niciodată”.

Cântăreața Madonna este unul dintre cei mai mari activiști ai comunității LGBTQ+, pe care îi susține încă de la începutul carierei. Anul trecut, artista americană a primit premiul GLAAD Advocate for Change, care îi recunoaște pionieratul în activism. 

×
Subiecte în articol: Madonna amenda Rusia
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close