Antena 3 CNN Show Maria Ciobanu s-a întors în România. Va participa la un mare eveniment ca invitată specială

Maria Ciobanu s-a întors în România. Va participa la un mare eveniment ca invitată specială

După o perioadă lungă în care a locuit în America, Maria Ciobanu s-a întors în România. Îndrăgita interpretă de muzică populară a venit în mare secret în țară pentru a lua parte la un eveniment foarte special.

Maria Ciobanu s-a întors în România. Va participa la un mare eveniment ca invitată specială
de Gabriel Dano    |    25 Iul 2021   •   13:03

Maria Ciobanu a venit înapoi pe plaiurile natale pentru un moment foarte special, botezul nepotului Stelianei Sima.

„Facem botezul cu 150 de invitaţi! Chiar acum sunt în febra pregătirilor. O să vină toţi colegii mei de breaslă să cânte, toate numele mari din muzica populară şi de petrecere. Invitata specială a venit din America, a ajuns chiar azi noapte, este Maria Ciobanu, care o să cânte alături de fiul Ionuţ Dolănescu”, a spus Steliana Sima la Antena Stars.

„Avem multe pregătiri, am un nepot superb, de care sunt foarte mândră. O să fie o petrecere pe cinste”, a mai spus Steliana Sima.

Maria Ciobanu locuiește de ani buni în America. Artista s-a restras din muzică în 2016 și de atunci nu a mai venit în România decât în vizită de câteva ori.

Maria Ciobanu este cetățean american și beneficiază de la țara care a adoptat-o toate facilitățile bătrânilor: pensie, asigurare de sănătate. În schimb, de la statul român, marea cântăreață de muzică populară primește o pensie de circa 1.350 de lei, potrivit presei.

×
Subiecte în articol: Maria Ciobanu
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close