Antena 3 CNN Show Ea este Milla Sofia, influencerul-robot care are aproape 100.000 de urmăritori pe TikTok

Ea este Milla Sofia, influencerul-robot care are aproape 100.000 de urmăritori pe TikTok

Un avatar generat de un soft de inteligenţă artificială, care arată precum o tânără perfectă în ochii multora, face furori pe internet. Deşi nu este reală, a reuşit să strângă aproape 100.000 de urmăritori pe TikTok.

de Ioana Mircea    |    31 Iul 2023   •   10:26

Milla Sofia este influencerul-robot, care are avea 19 ani. În mai puțin de 1 an a reușit sa strângă pe lista ei aproape 100 de mii de urmăritori, marea majoritate fiind de sex masculin.

Milla Sofia pare modelul perfect de influencer, care pozează în cele mai cool ținute, în cele mai vânate destinații din lume, dar în realitate ea nu există! Mai exact este un avatar generat de un soft de inteligenţă artificială și a reușit facă furori nu doar pe TikTok ci şi pe Instagram. În plus are site propriu de promovare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Chiar dacă nu ascunde faptul că este doar un robot, secțiunile ei de comentarii la videoclipuri sunt bombardate de sute de complimente și emoticoane de dragoste.

Citește și: Vloggeriţa Ana Morodan rămâne sub control judiciar

Specialiştii în domeniul IT spun că cei care gestionează conturile Sofiei au optat pentru un avatar deoarece este o variantă mai scalabilă şi mult mai ieftină. Odată cu creșterea numărului de influenceri generați de inteligența artificială, de prietene virtuale și de VTuberi, tot mai multe figuri online își modelează identități specifice internetului.

×
Subiecte în articol: TikTok influencer robot
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close