Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Vloggeriţa Ana Morodan rămâne sub control judiciar

Vloggeriţa Ana Morodan rămâne sub control judiciar

Ana Morodan rămâne sub control judiciar, au decis judecătorii. Vedeta a cerut ridicarea măsurii după ce a fost trimisă în judecată, dar magistraţii au respins cererea.

Vloggeriţa Ana Morodan rămâne sub control judiciar
Sursa foto: Facebook/ Ana Morodan
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iul 2023   •   19:08

Vloggerița Ana Morodan rămâne sub control judiciar.

Decizia a fost luată astăzi de judecători, după ce "Contesa Digitală" a cerut ridicarea măsurii.

Vă amintim, Ana Morodan are dosar penal după ce a refuzat să-i fie luate probe biologice pentru a afla dacă a consumat droguri înainte de a provoca un accident rutier.

Citeşte şi: Ana Morodan, cunoscut influencer, trimisă în judecată pentru trei capete de acuzare

La sfârşitul lunii martie, un echipaj de la Poliţia Rutieră a făcut semn regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla Ana Morodan.

Şoferiţa nu s-a conformat, şi-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule, în urma accidentului rezultând pagube materiale.

"După stabilirea identităţii conducătoarei auto, poliţiştii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenţei alcoolului în aerul expirat, cât şi pentru stabilirea preliminară a prezenţei în organism a substanţelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat", transmitea la acea vreme Brigada Rutieră.

Ca urmare, vloggeriţa a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, dar ea a refuzat şi de această dată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În consecinţă, poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Ulterior, în aceeaşi zi, Ana Morodan a fost oprită din nou în trafic de poliţişti, care au constatat că femeia figura cu permisul de conducere reţinut ca urmare a primei abateri.

Poliţiştii au procedat la testarea ei cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, s-a relevat prezenţa în organism de substanţe psihoactive.

Ana Morodan a fost reţinută pentru 24 de ore, însă a fost eliberată după o zi şi pusă sub control judiciar.

După ce a fost eliberată, Ana Morodan a recunoscută că a făcut o greşeală conducând maşina cu permisul suspendat. Ea a negat că ar fi consumat droguri şi susţinea că a luat un medicament, în baza unei reţete prescrise de medic.

×
Subiecte în articol: Ana Morodan
Parteneri
El este Ilie, preotul care s-a stins fulgerător în Săptămâna Luminată
x close