Antena 3 CNN Show Mircea Badea, pe sistemul poartă sau nu poartă: "Doamna Loredana Groza, ia uitaţi-vă la doamna Alexandra Stan cum face şi dânsa poze cum faceţi dumneavoastră!"

Mircea Badea, pe sistemul poartă sau nu poartă: "Doamna Loredana Groza, ia uitaţi-vă la doamna Alexandra Stan cum face şi dânsa poze cum faceţi dumneavoastră!"

Mircea Badea este pregătit să lanseze o nouă rubrică în cadrul emisiunii sale - Poartă sau nu poartă, făcând referire la ipostazele în care se fotografiază cele mai cunoscute cântăreţe din România.

mircea badea loredana groza alexandra stan
Mircea Badea, pe sistemul poartă sau nu poartă: "Doamna Loredana Groza, Ia uitaţi-vă la doamna Alexandra Stan cum face şi dânsa poze cum faceţi dumneavoastră!" Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    12 Aug 2022   •   00:14

După ce a comentat fotografia postată ieri de Loredana Groza, acum realizatorul emisiunii "În gura presei" le-a prezentat telespectatorilor săi, o fotografie cu Alexandra Stan, în timp ce se bronza şi a avut aceeeşi dilemă. Poartă sau nu poartă?

"Hai să vorbim despre lucruri foarte importante. Mi-au trimis astăzi mulți cetățeni, de unde am înțeles că e important și e subiect. Mi-au trimis o postare pe care după aia imediat am verificat-o și eu de pe Instagram, a doamnei Alexandra Stan, care țineți minte că v-am și prezentat. Este să cânte în Grecia, în Mykonos, undeva a avut un concert zilele trecute şi dânsa s-a pozat așa.

Adică sunt niște fotografii pe care în mod normal ar fi trebuit să le facă doamna Loredana Groza, în opinia mea. Adică le-a și făcut cumva, dar acuma nu le poate face pe toate (n.r fotografiile), totuși. Le mai face și doamna Alexandra Stan și scrie în franțuzește. Asta mi-a plăcut.

Deci avem "Les chats à la piscine", adică pisicuţele la piscină. Dânsa aici, poartă sau nu poartă? Eu zic că nu poartă. Deci e pe sistemul ... foarte simplu. Poartă sau nu poartă? Hai să zicem că nu, dar cred că la un moment dat apare şi o pisică într-o fotografie, că de aia a zis...Deci pisicuţele la piscină, da, că acum se justifică pluralul. Ok. Bun. Eu zic, doamna Loredana Groza, vedeţi că începe o competiţie aici. Eu nu m-aş lăsa pe tânjeală. Deci vă rog foarte mult să luaţi măsuri şi mâine, poimâine...trecem la next level (n.r. nivelul următor).

Doamna Loredana Groza, ia uitaţi-vă la doamna Alexandra Stan cum face şi dânsa poze cum faceţi dumneavoastră. Haideţi, haideţi, vă rog! Sigur că pe acelaşi sistem mai fac poze nişte cetăţence, pe planetă", a spus Mircea Badea.

Citiţi şi: Mircea Badea, despre ipostaza în care s-a fotografiat Loredana Groza: "Munţii noştri aur poartă şi doamna Loredana nu poartă!

×
Citește mai multe din Show
» Vezi toate știrile din Show
Cele mai noi știri
Parteneri
x close