Antena 3 CNN Show Mircea Badea, pe sistemul poartă sau nu poartă: "Doamna Loredana Groza, ia uitaţi-vă la doamna Alexandra Stan cum face şi dânsa poze cum faceţi dumneavoastră!"

Mircea Badea, pe sistemul poartă sau nu poartă: "Doamna Loredana Groza, ia uitaţi-vă la doamna Alexandra Stan cum face şi dânsa poze cum faceţi dumneavoastră!"

Mircea Badea este pregătit să lanseze o nouă rubrică în cadrul emisiunii sale - Poartă sau nu poartă, făcând referire la ipostazele în care se fotografiază cele mai cunoscute cântăreţe din România.

Mircea Badea, pe sistemul poartă sau nu poartă: "Doamna Loredana Groza, ia uitaţi-vă la doamna Alexandra Stan cum face şi dânsa poze cum faceţi dumneavoastră!"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    12 Aug 2022   •   00:14

După ce a comentat fotografia postată ieri de Loredana Groza, acum realizatorul emisiunii "În gura presei" le-a prezentat telespectatorilor săi, o fotografie cu Alexandra Stan, în timp ce se bronza şi a avut aceeeşi dilemă. Poartă sau nu poartă?

"Hai să vorbim despre lucruri foarte importante. Mi-au trimis astăzi mulți cetățeni, de unde am înțeles că e important și e subiect. Mi-au trimis o postare pe care după aia imediat am verificat-o și eu de pe Instagram, a doamnei Alexandra Stan, care țineți minte că v-am și prezentat. Este să cânte în Grecia, în Mykonos, undeva a avut un concert zilele trecute şi dânsa s-a pozat așa.

Adică sunt niște fotografii pe care în mod normal ar fi trebuit să le facă doamna Loredana Groza, în opinia mea. Adică le-a și făcut cumva, dar acuma nu le poate face pe toate (n.r fotografiile), totuși. Le mai face și doamna Alexandra Stan și scrie în franțuzește. Asta mi-a plăcut.

Deci avem "Les chats à la piscine", adică pisicuţele la piscină. Dânsa aici, poartă sau nu poartă? Eu zic că nu poartă. Deci e pe sistemul ... foarte simplu. Poartă sau nu poartă? Hai să zicem că nu, dar cred că la un moment dat apare şi o pisică într-o fotografie, că de aia a zis...Deci pisicuţele la piscină, da, că acum se justifică pluralul. Ok. Bun. Eu zic, doamna Loredana Groza, vedeţi că începe o competiţie aici. Eu nu m-aş lăsa pe tânjeală. Deci vă rog foarte mult să luaţi măsuri şi mâine, poimâine...trecem la next level (n.r. nivelul următor).

Doamna Loredana Groza, ia uitaţi-vă la doamna Alexandra Stan cum face şi dânsa poze cum faceţi dumneavoastră. Haideţi, haideţi, vă rog! Sigur că pe acelaşi sistem mai fac poze nişte cetăţence, pe planetă", a spus Mircea Badea.

Citiţi şi: Mircea Badea, despre ipostaza în care s-a fotografiat Loredana Groza: "Munţii noştri aur poartă şi doamna Loredana nu poartă!

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close