Antena 3 CNN Show Câți bani cheltuie Monica Tatoiu într-o vacanță. A vizitat 122 de orașe anul trecut! ”Am înconjurat pământul de 1,5 ori”

Câți bani cheltuie Monica Tatoiu într-o vacanță. A vizitat 122 de orașe anul trecut! ”Am înconjurat pământul de 1,5 ori”

Monica Tatoiu pleacă des în vacanţe exotice, în 2020 ajungând în peste 120 de oraşe. Aceasta a vorbit despre câţi bani cheltuie într-o vacanţă.

Câți bani cheltuie Monica Tatoiu într-o vacanță. A vizitat 122 de orașe anul trecut! ”Am înconjurat pământul de 1,5 ori”
Sursa foto: Monica Tatoiu/Facebook
de Silvia Țigănilă    |    25 Ian 2021   •   13:40

”Avionul costă în jur de 600-700 euro. Merg cu economy și când pot mă upgradez cu mile. Cazarea o iau pe termen lung și mă costă cam 3000 euro/ lună. Mașina închiriată, 15 euro/zi prin carhire, 3000. Cu mâncarea este la fel ca acasă. Între 50-100 de euro pe zi, dacă mergem la restaurant.

Nu mergem în stațiuni de lux. Sportul este cel mai costisitor. O scufundare cu barca, 2 tancuri, cam 70 euro. Și ski-ul este la fel de scump. Nu mă omor după bijuterii, mașini și haine de firmă.

Monica Tatoiu: Eu colecționez emoții profunde

Un apus de soare, o curte plină de iguane, 20 de pisici hrănite zilnic. O plajă numai pentru mine face cât o proprietate de lux. Obiectele nu le iei cu tine în mormânt.

Un spirit echilibrat și liber, oamenii frumoși pe care îi întâlnești străbătând lumea îți îmbogățesc spiritul și fac trecerea finală mai ușoară. Google ne-a calculat deplasările în anul 2020. Și am înconjurat pământul de 1,5 ori”, a spus Monica Tatoiu, potrivit Ciao.

Citiți și: DIETĂ. Monica Tatoiu a slăbit cu dieta balerinei. ”Slăbeşti un kilogram pe zi. Beau un ceai românesc, costă 5 lei”

×
Subiecte în articol: Monica Tatoiu vacanţă
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close