Antena 3 CNN Show Nuntă pentru Ovidiu Lipan Țăndărică, la 70 de ani: "O facem cât de repede posibil"

Nuntă pentru Ovidiu Lipan Țăndărică, la 70 de ani: "O facem cât de repede posibil"

Percuționistul Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește la 70 de ani. Artistul a anunțat că vrea să facă nunta cât mai repede posibil.

Nuntă pentru Ovidiu Lipan Țăndărică, la 70 de ani: "O facem cât de repede posibil"
Sursa foto: Facebook | Ovidiu Lipan Țăndărică
de Ioana Mircea    |    28 Noi 2023   •   22:47

Ovidiu Lipan Țăndărică, la 70 de ani, se pregătește să își oficializeze relația cu femeia alături de care se simte fericit și cu care este împreună de mai mulți ani.

Artistul a afirmat că toate detaliile pentru nuntă sunt deja pregătite. Artistul a recunoscut că i-a fost teamă să se îndrăgostească mulți ani, și asta pentru că a vrut să evite suferința în urma vreunei decepții. 

"Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

Citește și: Ritualul de purificare al lui Ovidiu Lipan Țăndărică: ”Durează vreo 20 de minute. Te eliberezi de tot ceea ce este lumesc și te apropii de lumină. E un moment sacru”

Percuționistul și viitoarea sa soție s-au întâlnit pentru prima dată la Muzeul Țăranului Român unde cei doi s-au îndrăgostit pe loc. Artistul vorbește întotdeauna cu drag despre aleasa sa, spunând mereu că este o femeie cultivată, care a studiat la Paris.

"Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică, potrivit click.ro.

×
Subiecte în articol: Ovidiu Lipan Țăndărică
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close