Antena 3 CNN Show Nunta regala Alocație nelimitată pentru haine și propriul spa la palat. Ce alte beneficii are Meghan Markle după ce s-a măritat cu un Prinț? 

Alocație nelimitată pentru haine și propriul spa la palat. Ce alte beneficii are Meghan Markle după ce s-a măritat cu un Prinț? 

Alocație nelimitată pentru haine și propriul spa la palat. Ce alte beneficii are Meghan Markle după ce s-a măritat cu un Prinț? 
22 Mai 2018   •   15:28

Și noi care credeam că nunta regală a fost cel mai frumos moment din viața ei! Nici vorbă! Odată încheiată ceremonia nupțială și obținut titulatura de Ducesă de Sussex, pe Meghan Markle o așteaptă o viață ca-n povești!   

Odată intrată în familia regală britanică, fosta actriță hollywoodiană a devenit o țintă pentru teroriști și orice răufăcător din lume. Așadar protecția ei este absolut necesară! Ca să vă faceți o ideea mai amplă, în cazul lui Kate Middleton cu Prințul William, securitatea asigurată în timpul nunții lor a costat nu mai puțin de 33 de milioane de dolari. Nu spune nimeni că asemenea sume vor fi cheltuite de acum înainte doar pentru a o menține în viață pe Ducesa de Sussex, însă ea nici nu va mai putea ieși vreodată din palat neacompaniată de bodyguarzi.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Meghan Markle print harry Palat
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close