Antena 3 CNN Show Nunta regala Ținuta purtată de Amal Clooney la nunta regală a costat peste jumătate de milion de dolari 

Ținuta purtată de Amal Clooney la nunta regală a costat peste jumătate de milion de dolari 

Ținuta purtată de Amal Clooney la nunta regală a costat peste jumătate de milion de dolari 
07 Iun 2018   •   11:17

Amal Clooney a fost probabil cel mai bine îmbrăcat oaspete de la nunta regală a lui Meghan Markle cu Prințul Harry de luna trecută. 
  
Avocatul internațional pentru drepturile omului a purtat o rochie galben muștar creată de Stella McCartney și o pălărie asortată de la Stephen Jones. Ea și-a completat ținuta cu un plic auriu, tocuri marca Gianvito Rossi și cu niște cercei spectaculoși în formă de lacrimă de la Lorraine Schwartz. 
  
Ținută purtată de  Clooney costă mai mult de jumătate de milion de dolari, a raportat The New York Post. 
  
Rochia Stella McCartney nu este ieftină iar pălăriile lui Stephen Jones se pot uneori vinde cu mii de dolari dar costul total al ținutei lui Clooney este astronomic (chiar și pe standardele de unei nunți regale) din cauza cerceilor Lorraine Schwartz menționați anterior. 
  
Cerceii de 17 de carate se vând pentru 500,000 de dolari și sunt disponibili la Bergdorf Goodman și Harrods din Londra. 
  
Cu toate acestea Meghan a deținut  locul întâi pentru cele mai multe carate purtate la nuntă ei, alegând cerceii Galanterie de la Cartier din aur alb și diamante, o brățară Reflection de la Cartier și tiara de diamante a lui Queen Mary. 

Sursă: HuffPost

×
Subiecte în articol: Meghan Markle nunta regala
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close