Antena 3 CNN Show Nunta regala Astrologii prevăd divorţul prinţului William de Kate Middleton

Astrologii prevăd divorţul prinţului William de Kate Middleton

Astrologii prevăd divorţul prinţului William de Kate Middleton
Sursa foto: Foto: insidevancouver.ca
29 Apr 2011   •   21:10
Astăzi au arătat ca un cuplu din poveşti, dar viitorul le rezervă surprize. Astrologii au calculat compatibilitatea ducesei de Cambridge cu prinţul moştenitor William. Iar rezultatul e surprinzător. Povestea Dianei, arată stelele, se poate repeta. Un nou divorţ în familia regală britanică ar putea lăsa fără cuvinte o lume întreagă. Mai puţin pe cititorii în stele.

Le e scris în zodii să aibă o căsnicie fericită. Ceva strică însă armonia din astrogramă. Zilele în care s-au născut. (GRAFICA INEL) Prinţului William este născut pe 21 iunie 1982. În zodia Gemenilor.
Catherine, pe 9 ianuarie 1982. Este Capricorn.
Teoretic, două zodii compatibile, care se completează. Practic, particularităţiile date de zilele şi orele când cei doi au venit pe lume dictează un viitor deloc roz noului cuplu regal.
Astrele arată că în viitor Kate şi-ar putea găsi fericirea în braţele unui alt bărbat. Un Scorpion sau un Berbec.

Iar istoria prinţesei Diana s-ar putea repeta. Astrologii spun că unul dintre cei doi ar putea să-şi piardă viaţa de tânăr.
Totuşi, cei care au analizat data căsătoriei spun că cifra de destin a nunţii este 1. Asta înseamnă că noua familie are şanse, în anumite condiţii, să nu se destrame.

Locul în care a avut loc cununia pare şi el încărcat de energii negative... pentru căsătorie. Trei cupluri din Casa de Windsor şi-au unit destinele în catedrala Westminster. Toate trei au divorţat.

Cu toate acestea, britanicii sunt convinşi că William şi Kate se potrivesc de minune. 

Dincolo de iubire, presa germană vorbeşte despre un contract prenupţial în care Kate ar fi căzut de acord ca, în caz de divorţ, copiii să rămână la tată. Mai mult, proaspăta Ducesă de Cambridge ar fi renunţat la orice beneficiu material din averea estimată la 13 milioane de lire şi ar fi semnat chiar o clauză secretă.

Nici nu e greu crezut, după ce Prinţul Charles i-a cedat Prinţesei Diana, la divorţ, peste 17 milioane de lire.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close