Antena 3 CNN Show Nunta regala Profesoara din liceu a lui Meghan Markle, declarații despre trecutul vedetei

Profesoara din liceu a lui Meghan Markle, declarații despre trecutul vedetei

Profesoara din liceu a lui Meghan Markle, declarații despre trecutul vedetei
17 Mai 2018   •   14:32

Când profesoara de teologie din liceul lui Meghan Markle a auzit despre logodna sa cu prințul Harry s-a gândit imediat la un lucru: "El este atât de norocos să o aibă" a spus Maria Pollia.

Pollia nu a uitat de Markle nici acum, la zeci de ani de când nu i-a mai predat, motiv pentru care consideră că familia regală este extrem de norocoasă să o aibă. "O cunosc pe Meghan și știu că este o persoană unică, care are o inteligență și o capabilitatea de concentrare formidabilă, precum și bucuria de viață care o va face o soție minunată” a declarat profesoara.  

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Markle a trecut prin băncile școlii catolice Immaculate Heart din Los Angeles însă amprenta pe care a lăsat-o asupra profesoarei ei și a celor din jur încă persistă. Mulți dintre cei care care o cunoșteau și-o amintesc pe Markle ca fiind student curios și înțelegător, care părea matur dincolo vârsta sa. 

Markle a fost dintotdeauna o fire fericită care ridica mâna pentru a pune întrebări și pentru a purta discuții în clasă. Pollia își amintește că era o "personalitate luminată" în clasă, iar un lucru o diferenția de restul: "Ea a fost, de asemenea, o persoană plină de compasiune" iși amintește profesoara. 

Această caracterista explică perfect de ce Markle a vorbit despre egalitatea dintre sexe și despre faptul că a luptat pentru drepturile omului.

Sursă: CNN 
 

×
Subiecte în articol: Meghan Markle tinerete nunta regala
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close