Antena 3 CNN Show Nunta regala De ce Kate Middleton a purtat o rochie veche la nunta regală  

De ce Kate Middleton a purtat o rochie veche la nunta regală  

De ce Kate Middleton a purtat o rochie veche la nunta regală  
21 Mai 2018   •   17:24

Meghan Markle a atras în mod evident toate priviriile la nunta sa într-o rochie de mireasă de la Givenchy creeată de Clare Waight Keller.Totuși și alegerea vestimentară a lui Kate Middleton a fost una foarte interesantă și cel mai important a fost motivul impresionant din spatele deciziei de a purta rochia respectivă.   

Middleton face permanent alegeri impecabile din punct de vedere vestimentar așa că nu suntem surprinși că a apărut într-o ținută de invidiat. Noua cumnată a lui Markle, Middleton a ales o rochie galben palid Alexander McQueen și o pălărie Philip Treacy. Faptul interesant însă este că Middleton a purtat deja această rochie și nu o dată, ci de două ori: o dată la botezul prințesei Charlotte și o dată la ziua de naștere a reginei Elisabeta a lI-a. 

Ținând cont că face parte din familia regală, apare întrebarea de ce ducesa ar alege să poarte din nou o ținută, mai ales la un eveniment atât de important precum nunta regală a lui Harry cu Meghan. Middleton probabil că știa că toată lumea va fi curioasă să îi vadă ținuta, așa că a făcut o alegere simplă, nedorind să fure din atenția dedicată miresei. Ducesa este oricum știută pentru faptul că reciclează adesea ținutele vestimentare ceea ce este foarte practic și benefic pentru mediul înconjurător.  

Gestul pe care l-a făcut prin alegerea sa vestimentară indică deja este o cumnată bună și că cele două ducese se vor înțelege de minune! 

Sursă: HEALTH  

×
Subiecte în articol: Meghan Markle nunta regala
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close