Antena 3 CNN Show Nunta regala De ce mama lui Meghan Markle a stat în al doilea rând la nunta regală  

De ce mama lui Meghan Markle a stat în al doilea rând la nunta regală  

De ce mama lui Meghan Markle a stat în al doilea rând la nunta regală  
22 Mai 2018   •   17:21

Toți ochii fost îndreptați către prințul Harry și Meghan Markle pe 19 mai însă mulți au observat-o și pe mama miresei, Doria Ragland, sprijinindu-și fiica pe parcursul nunții. Întreagă lume s-a indrăgostit de Ragland care a vărsat multe lacrimi de-a lungul ceremoniei. 

Cu toate acestea, mulți au observat și faptul că ea a fost așezată în al doilea rând la Capela Sf.George și nu în primul. Potrivit expertului regal Alastair Bruce, planul de ședere a fost decis de către Markle și prințul Harry personal. "Este o decizie foarte importantă pentru mireasă și mireasă", a spus el pentru Town & Country. 

Utilizatorii rețelelor de socializare sunt de părere că mama miresei a fost așezată în cel de-al doilea rând, și nu în primul în mod special, pentru a fi mai vizibilă în fața camerelor de filmat. De asemenea, regina Marii Britanii se afla în rândul doi, dar în partea opusă a capelei.  

Cert este că dacă nu ar fi fost așezată în cel de-al doilea rând ar fi fost cu siguranță mai greu să observăm toate momentele emoționante prin care aceasta a trecut privindu-și fata căsătorindu-se cu prințul Mării Britanii.  

Sursă: HuffPost 

×
Subiecte în articol: nunta regala Meghan Markle
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close