Antena 3 CNN Show Nunta regala Încasări de 750 de milioane de lire sterline, de pe urma nunţii regale

Încasări de 750 de milioane de lire sterline, de pe urma nunţii regale

Încasări de 750 de milioane de lire sterline, de pe urma nunţii regale
Sursa foto: Foto: prince-william-royal-wedding.com
27 Apr 2011   •   21:07

Marea Brtianie investeşte în nunta regală, dar va obţine profituri de pe urma aceluiaşi eveniment. 750 de milioane de lire, potrivit unor estimări. Iar de profitat, încearcă oricine. De la hotelierii care oferă pachete regale, cu valet şi apartamente luxoase, până la comercianţii din stradă, care vând suveniruri cu prinţul William şi Kate Middleton.

O jumătate de liră pentru o felicitare, o liră şi jumătate pntru un magnet cu mirii, şapte lire pentru o cană, aproape 10 pentru o cutie cu biscuiţi. Suvenirurile au ajuns în magazine acum vreo lună, iar unele dintre ele s-au epuizat deja.

Comerciantii se straduiesc să îşi refacă rapid stocurile, pentru că zilele următoare se aşteaptă la vânzări şi mai mari. Până acum, cei mai mulţi cumpărători au fost britanicii, dar acum turiştii sunt şi ei în căutare de mărturii de la nuntă.

Un million de turişti sunt aşteptaţi vineri în capitala britanică, de două ori mai mult decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Numai din suveniruri încasările vor fi undeva la 50 de milioane de lire sterline.

×
Subiecte în articol: incasari nunta regala kate middleton
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close