Antena 3 CNN Show Nunta regala Kate Middleton, nevoită să renunţe la copii în cazul unui divorţ

Kate Middleton, nevoită să renunţe la copii în cazul unui divorţ

Kate Middleton, nevoită să renunţe la copii în cazul unui divorţ
Sursa foto: Foto:thebosh.com
28 Apr 2011   •   10:29

Speculaţiile referitoare la nunta regală din Marea Britanie nu încetează să ţină primele pagini ale ziarelor din lumea întreagă. Una dintre cele mai controversate speculaţii este cea referitoare la un contract prenupţial pe care Kate şi William l-ar fi semnat. Potrivit Bild.de, documentul prevede că în cazul în care cei doi ar divorţa, copiii pe care prinţul ar urma să-i aibă cu Kate ar rămâne în custodia lui.

Acelaşi contract prenupţial ar stipula ca, în cazul unei despărţiri, lui Kate să nu-i rămână nici o liră din averea soţului ei. Pe de altă parte, averea personală a viitoarei mirese este de asemenea protejată, cu toate că este considerabil mai mică decât cea a lui William.

Aceste măsuri de precauţie ar fi fost luate după experienţele neplăcute ale părinţilor lui William, prinţesa Diana şi Prinţul Charles, care au divorţat după 15 ani de căsnicie.

Nici unchiul prinţului William nu a avut o casnicie mai fericită. Prinţul Andrew a divorţat de Sarah Ferguson în 1996, la zece ani de la casătorie.

O zi până la nunta regală


O zi până la nunta regală şi un milion şi jumătate de oameni care vor să fie acolo, în principalele puncte ale ceremoniei. Unii dintre ei au venit cu câteva zile înainte şi şi-au instalat corturi în faţa bisericii şi a palatului Buckingham, ca să fie siguri că prind un loc. Alţii însă vor trebui să descopere mâine colţul perfect ca să vadă ceva.

Kate Middleton este ultima care va ajunge la biserica, împreună cu tatăl ei, într-un Bentley. Va coborî din maşina la 11 fix şi va intra în catedrala Westminster unde chiar şi regina o va aştepta, timp de un sfert de ora.

Şi pentru că e o nuntă unde tradiţia va fi îmbinată cu dorinţele noii prinţese, catedrala va fi decorată şi cu copaci, nu doar cu flori, ca până acum. Toate detaliile sunt stabilite la minut, pentru ca ceremonia să se desfăşoare fără greşeală. Şi să le placă celor veniţi aici special ca să îşi arate dragostea faţă de familia regală.

Urmăriţi vineri la Antena 3 programul special dedicat evenimentului, începând cu ora 10:00.

×
Subiecte în articol: nunta regala kate middleton william divort
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close