Antena 3 CNN Show Nunta regala Locul ales pentru luna de miere de către Kate şi William, un paradis cu tradiţie în elita britanică

Locul ales pentru luna de miere de către Kate şi William, un paradis cu tradiţie în elita britanică

Locul ales pentru luna de miere de către Kate şi William, un paradis cu tradiţie în elita britanică
Sursa foto: Foto: travelwithasmile.net
11 Mai 2011   •   18:41

Cu o întârziere de zece zile, Prinţul William şi soţia sa, Catherine, au ajuns pe insula de vis aleasă pentru luna de miere, o insulă privată din Oceanul Indian, cu un peisaj idilic. Paparazzii au publicat chiar şi câteva fotografii cu presupusa vilă în care ar fi cazaţi cei doi.

Una dintre aceste vile pare să fie colţul de rai ales şi de Ducele şi Ducesa de Cambridge pentru sejurul de nuntă. Un paradis izolat, pe o insulă privată din arhipelagul Seychelles, la care cei doi îndrăgostiţi visează de patru ani. Atunci au vizitat prima dată insulele din Oceanul Indian şi s-au îndrăgostit iremediabil de acest loc.

Nu degeaba este supranumit "Paradisul pe pământ." Un paradis rezervat în special celor din elita britanică. Proprietarul, englez şi el, ar fi prieten apropiat al familiei regale şi al elitei britanice.

Cu mai bine de 30 de ani în urmă, Tony şi Cherie Blair şi-au petrecut luna de miere în acelaşi loc. Şi, judecând după mariajul reuşit, se pare că locul le aduce noroc tinerelor cupluri căsătorite.

Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre insulele Azore, locul ales pentru sejurul nupţial de ultima mireasă dinaintea lui Kate. Sarah Ferguson nu numai că a divorţat, dar a intrat în dizgraţia familiei regale. Nici măcar n-a mai fost chemată la nunta lui William.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close