Antena 3 CNN Show Nunta regala Miresele din China stau la coadă să cumpere replici ale rochiei regale, pentru doar 200 de dolari

Miresele din China stau la coadă să cumpere replici ale rochiei regale, pentru doar 200 de dolari

Miresele din China stau la coadă să cumpere replici ale rochiei regale, pentru doar 200 de dolari
03 Mai 2011   •   12:56

La doar câteva ore după ce mult aşteptata rochie de mireasă a Katherinei Middleton a fost vizibilă publicului, croitorii chinezi au scos o replică la vânzare pentru doar 200 de dolari, informează China Daily.

Aceştia au studiat în amănunt imaginile video şi foto de la nunta regală ce a avut loc la Londra, vineri, iar magazinele din China au început să ia comenzi la doar câteva ore după ce Prinţul William s-a căsătorit cu Kate Middleton. "Avem cel puţin 20 de cereri pentru rochia de mireasă. Se vând pâinea caldă", a declarat proprietarul unui magazin de profil, Chen Sumiao.

Zhao Tingting, care s-a căsătorit la 36 de ore după Kate şi William, a devenit prima mireasă care a purtat o rochie similară cu a Ducesei de Cambridge. Nici mirele, Wang Jiawang, nu s-a lăsat mai prejos şi a purtat o copie a uniformei militare de culoare roşie purtată de Prinţul William.

"Nu e o rochie greu de copiat. Avem toate materialele necesare, iar designul nu a fost deloc complicat", a explicat Chen.

Magazinele online din China oferă de asemenea replici ale inelului de logodnă al lui Kate Middleton, odată purtat şi de Prinţesa Diana, ale căror preţuri variază între 1,5 şi 56 de dolari americani.



×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close