Antena 3 CNN Show Nunta regala Momente amuzante de la nunta regală: Un preot a făcut acrobaţii pe covorul roşu

Momente amuzante de la nunta regală: Un preot a făcut acrobaţii pe covorul roşu

Momente amuzante de la nunta regală: Un preot a făcut acrobaţii pe covorul roşu
Sursa foto: Foto:huffingtonpost.com
30 Apr 2011   •   12:15

Chiar dacă a fost planificată până în cel mai mic detaliu, nunta regală nu a fost lipsită de momente hazlii. Un preot care face acrobaţii şi un poliţist ce animă mulţimea de privitori au făcut deliciul londonezilor. Pentru că fiecare mişcare a fost filmată ieri în inima Londrei nici cei doi nu au scăpat de camere, iar imaginile fac acum înconjurul lumii.

Imediat după ceremonia de la Westminster, un preot din abaţie a fost filmat făcând roata pe covorul roşu pe care au păşit William şi Kate. Câţiva invitaţi care au mai rămas în biserică s-au amuzat de acrobaţiile preotului, fericit, probabil, că s-a terminat cu bine slujba.

Cam în acelaşi timp, la Buckingham mulţimea îi aclama pe mirii care se sărutau, în balconul Palatului. Cineva n-a savurat însă momentul. Deranjată de zgomotele asurzitoare, o fetiţă din alaiul miresei şi-a acoperit urechile cu palmele, privind, foc de supărată, către public.

Din milionul de oameni care a venit să vadă, în carne şi oase, cuplul princiar, s-au remarcat doi români, care s-au căţărat într-un copac, să aibă o poziţie mai bună.

Spre seară, când mulţimea aştepta la Clarence House, pentru a-i saluta pe mirii ce urmau să plece la banchetul de la Buckingham, un poliţist a făcut spectacol. În timp ce îndemna mulţimea să scandeze, ca un veritabil şef de galerie, agentul a fost cât pe ce să cadă. Dar nu s-a lăsat până când oamenii au strigat ca pe stadion.

 


×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close