Antena 3 CNN Show Nunta regala Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, și soția sa au stabilit data nunții. Locul de vis în care au decis să-și unească destinele

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, și soția sa au stabilit data nunții. Locul de vis în care au decis să-și unească destinele

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, și soția sa au stabilit data nunții. Locul de vis în care au decis să-și unească destinele
Sursa foto: Foto: Facebook/ Nicholas De Roumanie Medforth-Mills
de Claudia Simion    |    27 Feb 2018   •   19:44

Fostul principe Nicolae și soția lui, Alina Binder, se vor căsători religios în luna septembrie a acestui an, în România. Cununia civilă a celor doi a avut loc anul trecut în Anglia. 

Cei doi îndrăgostiți au spus pentru revista franceză, Point de Vue, că nu au o relație nemaipomenită cu Majestatea Sa, Margareta, dar în ciuda acestui lucru, își doresc să fie prezentă la nunta lor. 

”Din păcate, relațiile dintre noi nu sunt bune și asta nu este alegerea mea. Ultima dată ne-am întâlnit la finalul lunii ianuarie, la parastasul de 40 de zile al bunicului meu. Am încercat să mă port cu respect, dar nu am schimbat niciun cuvânt atunci. Nici în prezent nu există comunicare între noi, nici cu mătușa mea, nici cu mama mea”, a spus Nicolae. 

Cât despre nunta mult așteptată, Nicolae nu a dat prea mult detalii, însă a spus că va avea loc în România, în luna septembrie. 

”Tot ceea ce putem să vă spunem este că nunta va avea loc în România, în luna spetembrie. (...) Eu vorbesc des la telefon cu sora mea și știu că ea va fi alături de noi. Cât despre mama mea și mătușile mele, evident că ele sunt invitate și sper din toată inima că vor putea fi lângă noi și că vom putea fi astfel o familie unită”, a spus fostul principe Nicolae. 

×
Subiecte în articol: România NIcolae
Parteneri
Un jandarm din Braşov a fost omorât. Criminalul, găsit inconştient
x close