Antena 3 CNN Show Nunta regala Nunta regală a adus audienţe şi trafic record televiziunilor şi site-urilor

Nunta regală a adus audienţe şi trafic record televiziunilor şi site-urilor

Nunta regală a adus audienţe şi trafic record televiziunilor şi site-urilor
Sursa foto: Foto: prince-william-royal-wedding.com
29 Apr 2011   •   23:48

Prima nuntă regală britanică din era Internetului a creat isterie în lumea virtuală! Astăzi, basmul modern a pus stăpânire pe tot ce înseamnă reţea de comunicare video, audio şi on-line. A adus audienţe uluitoare televiziunilor şi radiou-lui şi milioane de vizionări site-urilor. Iar privirile s-au aţintit asupra cuplului regal şi din spaţiu.

La televizor, pe computere, tablete PC şi telefoane, peste două miliarde de oameni au fost alturi de Kate şi William. Nicio altă nuntă din istorie nu a mai avut atâţia privitori.
Cuplul regal are propriul website, cont pe facebook şi este în permanenţă prezent pe twitter.

Oficialii Casei Clarence, de care apartine printul William, au comunicat astazi, minut cu minut, momentele marelui eveniment pe toate site-urile de socializare. In tot acest timp, utilizatorii retelei de microblogging twitter au postat in fiecare secunda a nuntii, impresiile si comentariile lor despre William si Kate.

400 de milioane de oameni nu s-au dezlipit astăzi din faţa calculatorului. Pagina de facebook a cuplului şi contul de twitter al Casei Clearance au fost bombardate de milioane de mesaje.

O întrebare la care au încercat să le răspundă furnizorii de gadget-uri.

Nunta regală a adus audienţe record canalelor de televiziune. A fost o luptă aprigă. Numai BBC a avut pe teren 550 de jurnalişti şi 100 de camere video, la catedrala Westminster. Dar William şi Kate şi-au unit astăzi destinele nu doar în faţa a peste două miliarde de oameni, ci în faţa întregului univers.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close