Antena 3 Show Nunta regala Prinţesele inimii lui William. Momente memorabile cu Lady Di şi familia regală

Prinţesele inimii lui William. Momente memorabile cu Lady Di şi familia regală

30 Apr 2011   •   19:24
Prinţesele inimii lui William. Momente memorabile cu Lady Di şi familia regală
Sursa foto: Foto: telegraph.co.uk

Soarta viitorului Rege al Marii Britanii este sa-şi ducă viaţa alături de o prinţesă a inimilor. Prima, mama lui, Lady Diana, a murit când el avea 15 ani. Viaţa i-a scos-o însă în cale pe Kate Middleton. Cea care i-a devenit soţie şi, foarte posibil, moştenitoarea supranumelui primit în anii 80 de Prinţesa Diana.

Pe când William avea 15 ani, Prinţesa Diana a murit într-un tragic accident rutier. O pierdere de neînlocuit în sufletul adolescentului cu viitor de rege. Britancii n-au putut-o uita. Şase ani mai târziu, la Universitatea St. Andrews din Scoţia, William a cunoscut-o pe Kate şi s-a îndrăgostit. Frumuseţea şi eleganţa fetei l-au cucerit. Patru ani i-a fost alături.

Ca şi Lady Di, Kate atrage ca un magnet privirile, camerele video sau foto. În noiembrie, William a cerut-o în căsătorie şi i-a oferit lui Kate inelul de logodnă al mamei sale. Britanicii au fost convinşi că vor avea o nouă prinţesă a inimilor.

Dacă şi copii lor vor moşteni gena bunicii sau, poate a mamei, rămâne de văzut. Cert este că din punct de vedere fizic, există şanse mari să moştenească ochii.

Portretele au fost obţinute de o echipă de la universitatea la care cei doi au studiat, prin folosirea unui soft care urmăreşte mai mult de 200 de caracteristici ale feţei.

 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close