Antena 3 CNN Show Nunta regala Prinţesele inimii lui William. Momente memorabile cu Lady Di şi familia regală

Prinţesele inimii lui William. Momente memorabile cu Lady Di şi familia regală

Prinţesele inimii lui William. Momente memorabile cu Lady Di şi familia regală
Sursa foto: Foto: telegraph.co.uk
30 Apr 2011   •   19:24

Soarta viitorului Rege al Marii Britanii este sa-şi ducă viaţa alături de o prinţesă a inimilor. Prima, mama lui, Lady Diana, a murit când el avea 15 ani. Viaţa i-a scos-o însă în cale pe Kate Middleton. Cea care i-a devenit soţie şi, foarte posibil, moştenitoarea supranumelui primit în anii 80 de Prinţesa Diana.

Pe când William avea 15 ani, Prinţesa Diana a murit într-un tragic accident rutier. O pierdere de neînlocuit în sufletul adolescentului cu viitor de rege. Britancii n-au putut-o uita. Şase ani mai târziu, la Universitatea St. Andrews din Scoţia, William a cunoscut-o pe Kate şi s-a îndrăgostit. Frumuseţea şi eleganţa fetei l-au cucerit. Patru ani i-a fost alături.

Ca şi Lady Di, Kate atrage ca un magnet privirile, camerele video sau foto. În noiembrie, William a cerut-o în căsătorie şi i-a oferit lui Kate inelul de logodnă al mamei sale. Britanicii au fost convinşi că vor avea o nouă prinţesă a inimilor.

Dacă şi copii lor vor moşteni gena bunicii sau, poate a mamei, rămâne de văzut. Cert este că din punct de vedere fizic, există şanse mari să moştenească ochii.

Portretele au fost obţinute de o echipă de la universitatea la care cei doi au studiat, prin folosirea unui soft care urmăreşte mai mult de 200 de caracteristici ale feţei.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close