Antena 3 CNN Show Nunta regala Prinţul Harry către sora lui Kate Middleton: "Eşti foarte frumoasă! Serios!"

Prinţul Harry către sora lui Kate Middleton: "Eşti foarte frumoasă! Serios!"

Prinţul Harry către sora lui Kate Middleton: "Eşti foarte frumoasă! Serios!"
Sursa foto: Foto: thehollywoodgossip.com
03 Mai 2011   •   21:53
Celebritatea este contagioasă în familia Prinţesei Catherine. Iar Pippa Middelton, sora ei, culege toate roadele. Tânăra de 28 de ani a devenit, peste noapte, una dintre preferatele jurnaliştilor din Regat care nu mai contenesc cu laudele la adresa ei.

Frumuseţea ei pare să-l fi vrăjit şi pe Prinţul Harry care nu şi-a dezlipit privirea de ea toată ziua nunţii.

Forme de zeiţă”, “un zâmbet frumos şi stil”. Sunt doar câteva dintre atributele care au făcut-o remarcată pe sora mai mică a lui Kate, soţia Prinţului William. O necunoscută până de curând, Philippa, alintată şi Pippa, aproape că eclipsat-o pe Kate.

În cazul Prinţului Harry însă nu mai este loc de îndoială. Îmbrăcată într-o rochie creată de acelaşi designer care a realizat şi rochia miresei, frumuseţea domnişoarei de onoare l-a vrăjit pe mezinul Prinţului Charles, care nu s-a putut abţine în timpul ceremoniei să nu tragă cu ochiul la frumoasele surori care se îndreptau spre altar.

Dacă iniţial vorbele au ajuns doar la urechile fratelui mai mare, mai târziu Harry nu s-a sfiit să-şi exprime admiraţia chiar în faţa Pippei. "Eşti foarte frumoasă! Serios!" s-a putut citi pe buzele lui în timp ce mirii salutau mulţimea de la balconul Palatului Buckingham.

La dineu şi la petrecerea din cursul nopţii, Pippa a furat, din nou, privirile burlacilor într-o superbă rochie verde. Iar flirtul cu Harry a continuat. Nu se ştie dacă iubita lui Harry a înghiţit sau nu situaţia, dar iubitul Pippei a luat atitudine. În presa britanică circulă zvonuri că bărbatul de 30 de ani are de gînd să o ceară de soţie în curând.
 


×
Subiecte în articol: printul Harry kate middleton nunta regala
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close